Lite meningslöst inlägg....

När klockan ringde sträcker jag mig efter den och känner mig helt okej, det skulle vara skönt att sova lite till men absolut - jag kan gå upp. Tittar på telefonen och inser: jag har ju ställt ett nattalarm halv 3! Jag får sova flera timmar till!! Nice - jag somnar om. Vaknar några timmar senare och då är jag pigg som en pelikan.

Dagen har varit givande, jag har en god mentor i Ewa och idag har jag fått lyssna på hennes lektioner. Jag hade sms utväxling med Borås och det kändes bra, skönt tycker jag.

Idag har jag funderat kring uppfattning - självuppfattning och självuppskattning. Svåra ord och innebörden är inte helt lätt att tolka. Jag anser (alldeles självsvådligt) att jag är en person på jobbet och en hemma.

Den jag är på jobbet är i och för sig trevlig men rak, klar och med mål och fokus.

Den jag är hemma är glad, positiv ganska mjuk (fast det vill jag inte erkänna)

Mina jobbrelationer brukar inte tycka att jag är så trevlig privat och mina privata relationer brukar inte gilla jobbjag.... Jag tror att allt detta grundar sig i att jag har mitt kontrollbehov. Jag kan inte riktigt precisera hur eller varför det är så här. Men så är det.

Efter jobbet åkte vi och åt med Sara på Max, gott och trevligt. Nu är det filmtajm i soffan - vi ska se The Town, den ska visst vara bra.

Idag har jag snöat in på en låt också - den är otroligt signinfikativ för mig nu.
En av textraderna är: men jag har lovat den här gången att jag ska ge allt jag säger att jag har


Jag återkommer med ett mer givande innehållsrikt inlägg. När andan faller på - det här blev ett lite meningslöst inlägg men det blir så ibland. Ellerhur?



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0