Kommentarer

Jag har fått kommentarer om att jag är feg och kryptisk i inlägget som heter FAN!
I inlägget som heter: Viktigast just nu kommenterar jag just det. Då får jag en kommentar att jag inte är kryptisk utan bara feg och låg.

I inlägget FAN! Skriver jag just att det är för att jag inte vill gå ut med vissa saker här som jag inte skriver ut vad det gäller.
I inlägget: Viktigast just nu skriver jag också att jag på torsdag ska göra det som kommentatorn uppmanar till: Ta diskussion med den det gäller. Jag skriver också att jag är helt ansvarig själv för mina egan tolkningar.

Jag väljer själv vad jag vill ha med här och som jag alltid hävdat behöver man inte läsa min blogg eller överhuvdtaget ha med mig att göra om man inte vill. Att jag skriver lite otydligt eller kryptiskt när jag så känner för det är mitt val och som jag också skriver helt beroende på min egen ryggsäck som är mitt eget ansvar.
Jag antar att jag vet vem det är som kommenterar och det är verkligen helt okej - lite förvånadnde dock att man följer min blogg. Säkert beroende på att man vill se hur jag i personens ögon "gör bort mig", hänger ut folk eller vad man nu kan ha för åsikter att jag gör. Det är helt okej och jag lägger ingen värdering i det alls.


Man får vara som man är när man inte blev som man skulle - Ellerhur?

                                                                 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0