Fotbolls EM

Det är förbenat vad jag har missat min blogg!
Jag har haft så himla mycket annat, jag har förberett för att byta jobb och att gå på semester. Dessutom har vi på lördag en stor fest. Nog om det.
 
Det jag hade på hjärnan och hjärtat att jag ville skriva om var under fotbolls EM, jag såg delar av någon match och jag förundras över hysterin kring Zlatan. Han beskrivs som så otroligt duktig och till viss del är han ju det - så mycket förstår jag med. Men att se alla andra i Sverigelaget vara hur svettiga som helst och det verkar som om de sliter hund bokstavligen - ja då undrar man ju hur herr Zlatan själv kan gå omkring och se ut som om han är på väg till cocktailparty - han liksom släntrar över plan.Keyword här är just GÅ. Han går. De andra i laget springer, jobbar, sliter och försöker få till bra chanser. Han......släntrar.
 
Säkert finns det någon bra plan i det här, en väl genomtänkt tanke om hur han ska spara kraft och väl avvägt kunna göra avgörande handlingar som leder till vinst. Men. Det ser inte rätt ut. Jag hade, som lagkamrat tyckt att va fan? Kan inte han slita som vi andra? För det är ju just det. Ett lag. Det är inte en person som är bättre än de andra. Är det någon som glänser och kan få till bra saker beror det ju på att laget gör rätt. Precis som när det går åt arslet. Det beror på hela laget.
 
Men det var det ingen journalist som skrev eller reporter som tyckte. Zlatan hyllas oavsett han glänser eller inte gör ett skit. Det tycker inte jag är lagsport eller laganda. DET borde alla fatta - tycker jag då?
RSS 2.0