Man formligen sveps av fötterna

Det blir många inlägg idag men jag skulle skrivit detta i fredags men det blev inte tid och just nu känner jag att jag har lite tid....(jag vill bara slippa städa hemma)

Jag äter lunch på jobbet och ofta äter jag ute. (jag borde ha matlåda godare och nyttigare)
Hur som - jag jobbar som utbildningskonsult i SERVICE och ja, faktiskt jag är rätt bra på just det och självklart blir jag lite yrkesskadad så jag kollar service jämt när jag handlar, äter eller vad som. (precis som regnummer på bilar en tid, containrar en annan och andras sätt att skriva och tala)

I Liljeholmen finns det flera - ja väldigt många olika lunchrestauranger och ett av ställena är en Italiensk restaurang som heter L'Italia. Jag har ätit där två gånger nu. När man kommer in så är det trångt och litet, detta borde irritera mig men det som händer är: Man formligen sveps av fötterna av den genuina värme och trevliga atmosfär som är där inne. Tjejen i kassan är så supertrevlig - de som serverar ler och är alltid glada. Killarna i köket är två medelålders riktigt genuina Italienare och de skojjar med varandra, personalen och gästerna.

De lagar pastan a'la minute (på beställning alltså) och det är alltid färskt riven parmesan på. När man är där inne så är det glatt och otroligt skön stämmning. Jag tar alltid med mat och äter uppe på jobbet och maten är god.
Man känner en glädje i maten som varar hela dagen. Full poäng på service och ett otroligt lyckat koncept.
Jag rekomenderar denna restaurang till alla som gillar pasta och jag uppmanar till ett besök.

Denna restaurang får högsta poäng av mig. Maten är superb! Gott Gott Gott Gott!!!!!
Sen vet jag inte om det är maten som är så otroligt god egentligen - Ellerhur?

                                                         

Jag vänder upp och ner

Jag träffar ofta min dotter och hon är verkligen en härlig tjej.

Hon åkte med mig till jobbet en dag för några veckor sedan och vi parkerade i garaget och sen gick vi upp. Ett par dagar senare kommer hon med buss upp till mig för att åka med mig hem. När vi kommer till garaget så tittar hon på mig och säger: Men - HÄR stod du inte förra gången.....?? Nej säger jag och fattar inte riktigt. Sara förklarar för mig (egentligen vet jag) att för henne är det lite viktigt att man gör som man brukar och inte håller på att hatta runt så att säga. Hon vill att om man parkerar på ett ställe så är det DÄR man parkerar i det garaget.....Hon har annat för sig också med snören på luvor som måste hänga lika, dragkedjor som måste vara uppe och knappar med nyckelsymbol man måste trycka x-antal gånger på........

                   

Hon har rätt mycket ja, vad ska man kalla det? Fix ideér? Tväng? Skitsamma för det är mycket gulligt tycker jag.

I fredags så åkte jag som jag skrev från jobbet och glömde min dator på systemet - Sara och jag åker upp till Liljeholmen för att hämta den och när vi åker in så tänker jag till - Fredag - lönehelg - jag vill alltså åka nära Systemet, så jag åker ner en våning.........just som jag åker förbi den våning jag brukar ställa bilen på så fnissar Sara till. Jag tittar på henne och då säger hon med bus, förvåning och lite konspiratorisk röst: Oj - nu är vi inte ens på samma våningsplan!!! ???

                                                              

Jag skrattade då och jag har skrattat flera gånger sedan dess åt det. Hon är så härlig!!
Det är nog så att jag vänder upp och ner på hennes värld när jag gör så där - Ellerhur?

Jag är i koma

Jag har undrat länge vad det beror på att jag är så trött på mornarna. Just nu har jag sovit dåligt för att jag är utan Lovisa men, ändå annars. Jag lägger mig tidigt och får det antal timmar jag behöver. Jag äter ordentligt och jag har fönstret öppet för att få fräsch luft. Jag jobbar inte så mycket som jag gjorde innan.

Ändå är jag slut när jag vaknar varje morgon. När alarmet ringer känns det som om jag är i koma....

Idag kom jag på det.

Det är så kallt i rummet när jag sover - att jag helt enkelt hibinerar. (går i ide för er som inte vet vad det är)
Självklart och enkelt.

Det är inte lätt att komma upp och vara pigg när man under natten förvandlas till en björn - Ellerhur?

                                                          

TACK

Jag vaknade ju tidigt så jag har inte sovit mer än 4 timmar, det känns så där. Men jag har fixat hemma och jag har handlat - en massa god mat och saker som jag tror att Lovisa vill ha när hon kommer hem. Det är nära nu!!

Jag åkte till pappa och lagade kycklig - och tänk - jag visste att det är bra med buljongtärning i när man kokar kyckling....... (pappa tror inte mycket om mig i köket)
När jag handlat fick jag prata på Skype med Lovisa - gudomligt härligt att få se henne!!!!

Nu har jag druckit lite vin och hoppas på att få sova inatt. Imorgon är det Kista för min del och efter det har jag lite fixa - både hemma och ute.....Men först: imorgon bitti ska jag ringa ett samtal. Väldigt kul samtal. Kan det bli kanske - jag hoppas det alla fall.

Jag har väldig tfint hemma just nu men det är dags för lite extra städning - det ska jag ägna måndag och tisdag kväll till. SEN sen är det prick så som jag vill ha det. Det känns väldigt härligt att Lovisa kommer hem, fast att vi pratat länge varje dag (natt) så är det så futtigt. Jag längtar så jag blir randig - kliver ur mig själv. Blir liten ledsen längtansfull och helt galen......

Jag fick en låt.

http://www.youtube.com/watch?v=IpT-FW_G8-A

Den är så fin och jag grät när jag läste vad Lovisa skrivt - bara för att det var så fint. TACK


Imorgon börjar det..........nu  är ni nyfikna va? Men det får ni vara till imorgon - den som väntar på något gott - kan gott vänta - Ellerhur? 

Mystery solved

Okej - mystery solved, här är historian:

Jag vaknade imorse, gick upp och skulle göra kaffe. Öppnar kylen och ser - en öl! En burk med Småland 5,2. Jag tittar och tittar igen. Jag har inte köpt öl. Jag har inte haft någon här som ställt in öl. Hur i hela friden???? Jag funderar och tänker att:
1. Någon har varit här
2. Min mamma spökar för mig
3. Jag är på väg att bli tokig - alzheimer har slagit till  (minnessituation)

                              

Näväl - jag messar Sara och säger att hon måste ringa så fort hon ser mitt mess.

Tittar på tv och tar det lugnt. Sara ringde nyss och kunde besvara frågan.

Hon hade ställt den där i fredags för hon hade haft den med sig. Alltså ingen av mina teorier.

Så lite senil är jag nog, dessutom är jag nog lätt paranoid som reagerar som jag gör.
Frågan nu är bara hur det kommer sig att jag inte såg den igår.... Ellerhur?

Jag är på väg att förlora

Det blev inte många timmars sömn. Men jag kan verkligen inte sova.

Idag när jag vaknade och gick upp för att göra kaffe upptäckte jag en märklig sak. Jag har tagit kort på det och jag är verkligen helt och hållet förbryllad. Hur som jag är osäker på om jag är på väg att förlora förståndet och jag ska prata med Sara först för hon är den enda som varit här så hon sitter inne med svaret.

Är det som jag tror så är det alla fall en rolig histioria som snurrade till det i huvudet på mig, och det kan jag gärna bjuda på - annars är jag nog på väg att bli tokig och det vet jag inte om jag vill gå ut med - Ellerhur?

Ös med dans och massa skratt

Kom nyss hem. Det har varit en otroligt full dag - fast jag är nykter :)
Var med Sara på dagen och fixade lite olika saker, vi har haft väldigt trevligt. Hemma hos Sara var det nystädat och jättefint med massa ljus och verkligen fint. Katterna hade fått bada häromdagen och idag fick de en tunnel som de lekte i. Sedan åkte jag till Haninge för att träffa Catarina - vi satt och pratade och åkte sedan till ett lokalt ställe och lyssnade på ett band och åt mat. Catarinas kusin var där och jag träffade en hel del roliga människor. Det var ett klart intressant "studiebesök" och musiken var bra. Det blev ös med dans och massa skratt.

Sedan åkte jag till Södertälje och efter en snabb kaffe åkte jag och hämtade Andreas som behövde skjuts till Järna. Han är verkligen rolig den killen.

Nu sitter jag här och kan inte riktigt bestämma mig för att somna - men jag tror att jag ska lägga mig och läsa, jag har köpt en ny bok.
                                            

Den är hemsk men bra. Skriven på ett ganska känslolöst sätt som gör mig lite förbryllad jag vet inte om det är avsiktligt eller om det beror på att personen inte är speciellt vass med pennan. Det lär visa sig.

Imorgon ska jag äta med pappa och köra Sara som ska jobba på Katthemmet. Det är verkligen en plats som jag tror passar henne. Bra att göra volontärjobb när man är arbetslös och ung. Smart drag Sara.
Jag har också börjat betala räkningar idag och ska också storhandla och betala resten imorgon tror jag.

Det har varit en bra helg och de senaste dagarna har jag verkligen varit aktiv - allt för aktiv. Jag känner att jag behöver lite kvalitetstid, lite lugn. Jag ska ta ett par dagar till det nu.

Ikväll på vägen till Haninge så åkte jag en extra sväng och bara lyssnade på musik - det är verkligen skönt och man får tänka ordentligt. Och sjunga - jag sjöng i bilen för full hals. Ska jag vara helt ärlig så dansade jag lite i sätet också - jag brukar göra det. Man får vara glad att det var mörk så ingen såg mig - Ellerhur?

Kapitalterapi

Igår for jag hem tidigt - det kändes kalas. Hämtade Sara och vi var runt och ordnade lite. När vi kommer hem så säger jag till Sara: Ta min dator också - hon säger - den är inte här. Ooops - en minnes-situation! Jag hade glömt den i kundkorgen på systemet - i Liljeholmen. Ja ja det var bara att åka dit. Jag var också lite snäll igår och lånade ut min Golf till Rille och Sandra för de skulle åka till Gävle var det tänkt - men det verkar de inte ha gjort men det är nog skönt att ha bil för dem alla fall och jag har ju två denna vecka.

Väl hemma igen gjorde vi oss i ordning och sedan åkte vi till KGB för att träffa Malin som firade sin födelsedag. Det var en partyMalin som stod där mitt bland presenter och skumpa. Riktigt trevligt. Sara och jag minglade och stod i baren en stund. När vi är ute och röker får Sara sms som gör att vi fortsätter en bit bort på en bar.
Vi blir dock inte långvariga och åker tåg hem. Det är det här med att åka kommunalt - fy fan vad jag hatar det.

Tittade på tv och läste en bok jag köpte på centralen. Vid midnatt pratade jag med Lovisa en stund - det är jätteskönt att vi kan höras varje kväll.

Idag blir det lite kapitalterapi och jag ska fixa hushållet. Jag ska också betala räkningar så allt är klart så.

Nu ska jag fixa mig och åka iväg. Ikväll blir det Haninge med Catarina vi ska lyssna på något band och äta ihop. Det är alltid trevligt att träffa Catarina så det ser jag fram mot.

Jag har lite bus på gång och det involverar en stor bil, kreditkort, långdistanskontakter och överraskningar. Inte nödvändigtvis till samma sak men det är mycket på gång. Nu har du lite att fundera på älskling - Ellerhur?

Everglades

Hörde att Lovisa och Robert åker mot Everglades idag.....
Jag hoppas mest att de tar sig därifrån - Ellerhur?
                                          

Häver, bälgar och öser i mig kaffe

Idag är det fullt - mer än jag hinner tror jag men det är skönt för då går tiden fort.

Jag ska jobba så länge jag måste måste för sedan är det fixa en viktig sak som måste måste gå i lås idag. Efter det ska jag med Sara till KGB, det lutar åt att bli kommunalt och dricka lite skumpa med Malin som fyller.

Just nu sitter jag och går igenom löneredovsiningar och det ser rätt okej ut. Jag skriver ilskna mail till kollegor och häver, bälgar och öser i mig kaffe.

Jag är hungrig också - det måste jag ta itu med - Ellerhur?

Jag

Riktigt bra jobbdag! Reneida kom på besök och vi hade ett bra föredrag kring telefoni. Jag hade förmiddagen själv och sedan kom hon och hade Alma med sig (dottern). Alma är verkligen otroligt medgörlig och fann sig i att vara med hela eftermiddagen. Jag fick också hålla henne - och - hon skrek inte! För första gången på 18 år drygt så gjorde sig den biologiska klockan påmind och ja lite sugen blev jag....... (sent ska syndaren vakna skulle mamma sagt här) Reneida och jag bjöd på ett riktigt BRA case (show) och jag blev påmind om hur underbart bra Reneida är.

Åkte sedan hem och Sara och Viccan kom hit. Vi åkte och tittade på det som ska bli Saras praktikplats, sen bar det av till en butik för att titta på en del i ett projekt jag har. Avslutade med en snabb fika med Dahlberg på Statoil i Södra. Åkte hem och har sedan roddat i projektet här hemma. Sara och Viccan var här och vi fikade och pratade. Det blev periodvis djupt och terapeutiskt....

Nu ska jag lägga mig. Jag hoppas att jag får prata med Lovisa i natt igen. Vi har pratat varje natt och det känns viktigt. Imorgon är det full rulle. Ja, hela helgen är fullsmetad med mer än jag vet hur jag ska få ihop.....
Imorgon har jag en viktig sak att göra och sedan ska jag med Sara på KGB........är inte jätteladdad men det blir nog bra. Lördag och söndag är också bokat med aktiviteter men mer om det senare.

Det här med avstånd är så himla svårt och jobbigt tycker jag. Som jag sagt innan - man vänjer sig vid att ha någon som andas bredvid en på natten, man vet att man alltid kan prata om det där från dagen och den där kramen är så skön. Visst det är underbart  att få längta. Men också svårt tungt och ja trist helt enkelt. Jag håller mig sysselsatt och flaxar omkring mest hela tiden. Jag inser att jag maler sönder i bloggen om hur jag längtar (och ändå ska ni veta att jag lägger band på mig för att inte helt smeta ner bloggen med kärleksförklaringar och ord om längtan.) Jag vet att alla som är kära säger att nu NU är det på riktigt - sen spricker det. Men faktiskt - jag är så gammal att jag kan säga att jag aldrig känt så här, jag kan ärligt säga att det är stort och fantastiskt. Just för att jag längtar enormt men också för att jag så totalt unnar henne denna resa och upplevelse. För att jag känner tilliten mellan oss och för att jag är så otroligt lycklig i det jag har.

                                                      

 Vi har sms, telefon, face och mail och ändå känns det futtigt och för lite. (hur i hela friden gjorde man förr???)

Men det är som Carl-Gustav Lindstedt sagt:
"Att skriva brev till sin käresta är som att rita en skinksmörgås när man är hungrig." - Ellerhur?

Jag skulle behöva ett underverk

Sitter på jobbet och jag ska strax träffa Reneida - det var superlänge sedan så det ser jag fram mot.
Hon har sin lilla Alva med sig och jag har fått löfte om att få hålla och gosa lite - vi får se om hon inte blir ledsen bara ;)

Idag har vi telefonutbildning och nu på eftermiddagen blir det case - riktigt kul.

Jag vaknade inatt vid halv 5 och kunde inte somna om, så jag är inte jättepigg idag och jag har en massa i huvudet. Snart är det dags för lunch, jag hoppas att den kan göra gott.

Jag skulle behöva ett underverk idag  - på många fronter. Men det sker så sällan underverk - de får man skapa sig själv - Ellerhur?

Vädret är så fint

Sara kom och vi gick en sväng i Liljeholmens Centrum. Sara hittade ett par byxor och de köpte jag till henne. Sedan åkte vi och handlade på Ica Maxi i Hallunda - fy fan vad det luktar där utanför!!! Gammalt avlopp rent ut sagt. Men vi handlade alla fall gott pålägg och åkte hem till mig och gjorde tonfiskröra, ägg, parmaskinka, salami, skagenröra och massa annat gott. Ritkigt nice.

Idag hade de också satt upp spegeln i badrummet men bäst av allt - elementet funkar där inne nu!!! Yes - det är bara ett år sedan de började fixa där inne och ett halvår sedan jag själv började dra i detta. Nu är det bara resten kvar.
Nu har jag kört Sara hem och kollar tv en stund. Det börjar närma sig sängen.
Imorgon har jag bestämt att jag ska gå ut och starta bilen innan jag åker för den tar en evighet att bli varm. Imorgon eftermiddag/kväll får jag besök. Blir det som jag tror så blir jag väldigt nöjd.


Lovisa ringde och de behövde hjälp med att hitta hotell för de är nere i Key West - där är det många som är just nu för vädret är så fint och det verkar som varenda människa som kan tagit sig dit. Så det var svårt att hitta hotell. Men jag roddade runt lite och hittade ett rum till dem. Haha... det var kul fakiskt - jag ringde till ett hotell och frågar efter rum - tjejen säger att de har inga rum för det är så fint väder och alla rum är bokade. Jag säger jaha! Men i Sverige är det 20 minus. Jag trodde hon skulle ramla av stolen!! Hahaha riktigt kul samtal.


Det är inte så att man bara ska gå här i yberkylan utan man ska ordna boende för de i paradiset! Ellerhur?

                                                                      

Så här ser det ut där de är! Jag önskar önskar önskar att jag satt där. Saknar dig!


S F O S!

HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Läste just ett blogginlägg. S F O S!

Det spelar ingen roll att man smyger in en lögn när den är så uppenbara att ingen kan tro det.
Men det var kul - otroligt kul. Gjorde min dag helt klart!

Ett skratt förlänger livet - Ellerhur?

                                


Ska strax träffa Sara

Nu är arbetsdagen snart slut och jag ska strax träffa Sara. Det ser jag fram mot.
Har fått en fråga om jag ville ta en fika ikväll - det tror jag att jag faktiskt gör, det var länge sen sist. Inte länge sedan jag fikade men ja ni fattar....

Imorgon har jag nya gruppen i telefonbemötande och telefoni så jag behöver förbereda det också. Just nu längtar jag hem för jag är så spänd på om de har varit och fixat det som skulle fixas i lägenheten idag.
Har de inte det ja då blir det liv i luckan imorgon. Ellerhur?

  Bästa Sara!

Nej tack - på hög nivå.

Jag gick ner på lunchen och beställde wokade nudlar med kyckling, när hon är klar med det och lägger upp tittar hon på mig och undrar om jag vill ha kryddor (chili och annat starkt) jag säger - Nej tack, och så skakar jag på huvudet. Då ler hon och så häller hon upp ordentligt med chili och kryddor........! 

                                            

Jag åt men fy bubblan vad starkt det var, inte så gott. Det goda med det hela var att jag fick lite kroppsvärme för det är så kallt på kontoret så jag smäller av nästan. Jag går här med "Råttsjalen" och ändå är jag kall.

Har gjort en uträkning och svaret var givet, väntat och ganska kul. Jag är nöjd, nu kan jag säga Nej tack - på hög nivå
.                                                              

Idag kommer Sara och hälsar på sen ska vi gå här i centrum och kika lite. Alltid trevligt.

Ewa bad mig kika på en elevs CV som det behövs lite extra tid för så jag ska springa iväg och göra det nu fast att jag har lektion här med löneköret. Så då går det faktiskt att vara på två ställen samtidigt - bara man är effektiv nog - Ellerhur?

Hänger på Blocket

Just nu sitter jag och hänger på Blocket. Ska se om jag kan hitta ett par saker som jag vill ha. Det finns otroligt  bra saker här - Ellerhur?

                                                           
Riktigt kallt

Det är kallt. Riktigt kallt.
Vaknade alla fall i bra tid, hann fixa disken och plockade lite hemma på morgonen. Skönt för det blev så lite tid hemma igår. Men jag hade gärna gjort som i tele2 reklamen och skickat någon med min lur fasttejpad runt munnen istället för att behöva åka till jobbet. Det hade varit skönt - Ellerhur?

                                                                    

Fixat och donat

Efter jobbet hämtade jag Sara - sedan har vi fixat och donat. Vi har skrattat en massa. Träffade Mia och fick lite hjälp av henne, min syster bistod också och sist men inte minst - Rille gjorde en insats.
TACK till alla.

Nu är dagen mer än slut och jag ska snart lägga mig. Jag hoppas att jag får prata med Lovisa en sväng, det vore skönt. Jag hade världens konstigaste dröm inatt. Kan inte riktigt komma över den faktiskt..... Jag brukar inte ens komma ihåg vad jag drömmer om.

Just nu slappar jag bara i soffan och slötittar på tv - det är rätt skönt. Jag fryser som fan och jag är så in i helvete trött på det. Jävla vinter. Imorgon ska jag efter jobbet försöka träffa Sara och kompensera henne för att hon fick stå ut med en massa idag... det får bli en kvalitetsdag tror jag,lite mys och träning? Eller sola..... Kanske också fika här hemma, jag borde verkligen ta och göra något socialt. Hm? Den som lever får se - Ellerhur?

Jävla Quick-fix Generation!

Jag läste rubriken på Metro idag: Ungdomar tar kokain för att orka spela!
Vad är problemet med dagens ungdomar? Jag FATTAR att jag verkar lastgammal nu men jag är så förbannad.

Rent generellt absolut inte alla men många lever så här:

Har ont i kroppen jämt och överallt - kan (orkar) inte jobba utan är sjukskrivna och springer till läkare ofta och hela tiden. Jag har träffat så många ungdomar som har "problem med ryggen" "knän som är slut" "ångest" och så vidare...... Så de lever på systemet (alla vi som jobbar och jobbar heltid och betalar skatt)

De förväntar sig att pengar ska ramla in utan jobb och de handlar låååångt över sina tillgångar och blir "deppiga" när de inte kan köpa skor, kläder eller annat kapitalrelaterat.

NÄR de väl har ett jobb så jobbar de ett par dagar och sedan blir de sjuka, en hel månad utan frånvaro är inte att tänka på. Ofta jobbar de inte heltid men låter som om de jobbade 80 timmar i veckan när det i själva verket är så att de jobbat 20.

När de inte har jobb så tror de att det räcker med en pissig cv och söka 2 jobb i veckan.

Är det lite trist eller tungt i livet så har de ångest och måste ha piller eller annat. De sitter helt handfallna vid sina datorer och vill att någon annan ska lösa deras problem. De vet inget om något och kan inte ens stava.

Hela den unga generationen är en jävla Quick-fix Generation - det skrämmer mig.

Jag fattar det inte. På riktigt - vart har de sitt jävlar anamma??

Bästa medicinen för ångest är jobb och sysselsättning
Bästa sättet att få pengar -  ja givetvis jobba
Bästa sättet att hålla sig i form och inte ha ont över allt är att inte känna efter - böja ner huvudet och göra rätt för sig. Är man under 65 och inte har små barn hemma jobbar man. HELTID. Alltså 40 timmar i veckan. Minst.

Det är inte synd om dem - det är livet - Ellerhur?


Jag fick en bild!

Sitter på jobbet och är klart piggare idag. Ja, Linda du har rätt - jag blev lite bitter igår, det kan bli så när man har för mycket tid att tänka. :) Barbapappa är skitsnygg och dessutom rosa!! Fast jag är nog mer barbamamma....Idag har jag ett uppdrag att lösa, ett svårt ett som kräver lite list och en massa hjälp. Jag har messat min dotter för att se om inte hon har bra ideér. Det brukar hon ha.

Pratade med bästa Lovisa igår och hon hörde att jag tyckte lite synd om mig själv så hon gjorde mig glad igen.
Hon och Robert har visst en del vad ska jag säga gasproblem..... men utöver det har de så enormt roligt och igår skulle de ner till stranden. Jag fick en bild! Kan man annat än bli glad?

 

Bästa tjejen- Ellerhur?

Nä, jag är inte i form idag på någon nivå.

Jag åkte hem, för jag är inte på topp alls idag. Känner mig låg frusen och inte i form.

Har badat och nu äter jag några ägg. Jag vill egentligen inte äta alls för jag känner att jag börjar gå upp för mycket i vikt - väger säkert 60 kg snart.... börjar få "handtag" på höfterna, "bullar" vid bh-bandet - hur snyggt är det? Inte alls. Det ska bli träna nu. ATT det ska.  Visst ska man ha former - men hur snygg är barbapappa?

Irriterad är jag också - det finns så många som lever på samhället eller andra. Kan du inte skylla på din högersko att du inte har jobb?
Det finns så många som gör så mycket dumt. Kan du inte låta Abbas löksill ta ansvar för att ditt liv suger?
Det finns så många som kör så jävla illa .Kan man inte köra liiiite saktare?
Det finns så många som stavar illa - Kan man inte börja sär   skriva lite meeeer?

Nä, jag är inte i form idag på någon nivå.

Man får hoppas på sömn i natt och att allt känns bätre imorgon - Ellerhur?

Ska kurera mig

Har ätit lunch - pasta med köttfärs, inte jättegott men okej. Jag har precis bestämt att det blir bad ikväll med lite olja i vattnet och ett glas vin. Jag ska försöka komma i säng schysst för det är väldigt vad jag är på väg att bli förkyld.

Jag ska också ut på nätet och leta efter en sak, det är inte lätt att hitta men jag ska göra ett försök.

Skivan jag gjorde fungerade kalas så nu blir det massa låtar att ladda ner och göra skivor ikväll om jag orkar. Har du några bra tips på bra musik??

Snart är det dags att åka hem och det behöver jag, hade nog tänkt att jobba över en stund men det lär jag inte göra alls. Ska kurera mig, mota Olle i grinn som man säger...

Grotta ner mig i soffan och bara bara vara. Det är riktigt skönt. Kanske bjuda över någon på fika om jag orkar, jag är så dålig på att umgås med vänner.....måste bättra mig. Ellerhur?

Trafikmarodörer

Inatt ringde Lovisa så jag ringde upp och vi pratade länge, jättemysigt hon ringde vid strax efter 3 och vi pratade till nästan 4. Jag hade jättesvårt att somna sen, jag blev uppspelt av allt roligt hon berättat. Racet hade verkligen varit häftigt. Vi pratade också en del minnen från vår tid i USA och ja, det var verkligen kul.

Hade ont i huvudet när jag vaknade - jag tror att jag är på väg att bli sjuk faktiskt. Eller om jag är allergisk för det är bara på nätterna/kvällarna som jag blir täppt i näsan...hm? Ja, ja det ger sig.

Jag har skrivit ett jäkligt irriterat mail till Akelius om vår lägenhet - men inget svar. Fy fan, jag ska ta tag i dem denna vecka. Tro mig.

Jag åkte hemifrån i god tid idag, känns skönt att komma iväg tycker jag och bra att starta veckan med att vara förberedd. I helvete!!!!!! Jävla trafikmarodörer. Ja, det hade snöat lite (skönt att läsa va Lovisa?) Men himmel och plättar det går att köra ändå. Nej nej det stod i princip still från och till från strax innan Salem.

Jag kom sent - inte för att det gör något mina deltagare börjar inte förrän 9 men ändå.

Fy fan - det är illa verkligen illa. Det ger verkligen ingen bra start på dagen.

 Skulle jag sitta i dessa köer så skulle jag vara ganska nöjd....för då vore jag på rätt sida Atlanten. Ellerhur?

Jag hittar dem, läser och ler.

Små lappar lilte överallt gömda i lägenheten på alla möjliga och omöjliga ställen...... Jag hittar dem, läser och ler.
Igår hittade jag också ett brev, så fyllt av kärlek. Helt underbart, jag började natruligtvis gråta, av glädje. Det är i de lägena avståndet blir tortyr men också just - glädje.


                                          

Det är inte antalet andetag man tar utan de som tar andan ur en som räknas - Ellerhur?

Lyssnat på musik

Dagen har varit bra. Jag har varit på IKEA med Sara, Andreas och vi träffade Catarina och Ia där. Åkte hem och körde Andreas till Järna. På vägen hem stannade vi vid mammas grav och tände ett ljus. Väl hemma så fixade vi lite här, skriver inte mer än så. (du får se när du kommer hem L)

Vi avslutade med att hämta lite grekisk mat och åkte hem till Sara, jättetrevligt att äta ihop idag igen. Vi har pratat mycket och jag inser hur otroligt klok hon är.
Jag åkte hem och har suttit här vid datorn, skrivit lite, lyssnat på musik och laddat ner musik. Just nu gör jag ett försök till att bränna en skiva med musik - lär få se imorgon bitti om det funkar. Går det bra har jag en skiva med min BÄSTA musik. Jag tog inte så många låtar nu för jag vet ju inte om det funkar....

Lovisa ringde och jag fick höra Daytona 500 på telefon - galet nice! Jag kan bara ana hur det måste vara att faktiskt vara på plats... wow

Jag hoppas hoppas att hon hör av sig när hon är på hotellet sen så jag kan ringa henne en stund.
Snart ska jag lägga mig för det är trots allt måndag imorgon, jag hoppas också att jag får sova inatt. Det går inte jättebra på nätterna just nu... :(

Jag ser fram mot veckan på jobbet - känner att det kan bli en kanonvecka.
Jag ska verkligen växla ner och köra hårt - det brukar man bli trött av så jag får sova desstuom så brukar det skingra tankarna och det kan jag behöva. Ellerhur?

Jag vill

Det här är till dig. Bara till dig.

Det är svårt med avstånd för vi kan inte se varandra och prata som vi alltid gör. Det är tungt att vara utan varandra, man verkligen vänjer sig vid att ha sin halva nära. Jag älskar dig. Längtar efter dig och hela tiden. Precis hela tiden tänker jag på dig. I allt jag gör. Hemma har jag din t-shirt på mig och jag ser våra saker - vårt hem och du är här fast du är så långt bort. Jag vill så gärna prata med dig och jag behöver krama dig. Nu. 

Skype bara laggar och tidsskillnaden gör att allt blir keff.  Får dra igång msn kanske? Vad tror du om det Lovisa? Det vore nog ganska bra - Ellerhur?

Å andra sidan

Lagade lax till Sara och mig och före det tog vi en tur med bilen - åkte på Gamla Södertäljevägen hem och vid en gård kommer det en bil från gården och bara - rakt ut. Jag fick pallnita och blev vansinnig - kastade om bilen (nej inte riktigt för det var is och jag spann bara) sen åkte jag efter fort som fan. Hela tiden skrattar Sara och säger (klok som hon är) - Vad ska du göra när du kommer ikapp?
Ja, säger jag - jag vet inte riktigt än men jag är så förbannad. När jag kommer ikapp åker jag om och bromsar - tänker att jag ska stanna bilfan och fråga vad de håller på med. Inser att det är en kvinna och jag ser att hon är rädd (ikapp körd av en total crazy person) så jag nöjer mig med att låta henne köra i 40 km/timmen..... (wow vilken farlig person jag är) - Å andra sidan vill jag inte vara farlig

Sedan åkte jag upp till Liljeholmen och där badade lägenheten av ljus och värme. Det var så trevligt att dricka vin med tjejerna och vi hade riktigt kul - Å andra sidan har jag alltid det i deras sällskap. Vi käkade chili-con-carne som inte var det utan något Asiatiskt liknande men gott.

Jag pratade med bästa Lovisa och hon hade åkt nascar i 300 blås - Å andra sidan kör hon alltid fort själv också men detta var nog en upplevelse. Sedan åkte jag kommunalt!!!! Tvärbanan till Gullmarsplan och träffade Sebastian. Vi gick till en hotellbar och tog en öl och pratade lite. Han hade mycket att säga och vi hade ett riktigt bra samtal. Det var riktigt kul att få träffa honom för det blir så sällan. Å andra sidan är det kvalité när det väl blir.
Men det stllade mammahjärtat lite att få prata med honom.

Åkte hem och fick prata med Lovisa lite - det var skönt. Å andra sidan blev jag otroligt längtansfull.

Idag är det IKEA som gäller med tjejerna, ska titta lite på saker till badrummet tänkte jag. Catarina har bra ideér. Å andra sidan är inte IKEA min favvo men jag erbjuder Sara att följa så är det någon som har riktigt kul alla fall.

Idag är det projektdags - det var meningen att jag skulle igår men det blev ju annat. Å andra sidan är det länge kvar innan Lovisa kommer hem så jag hinner.

Jag längtar efter Lovisa så mycket skriver långa mail med pseudosaker, vi messar och ringer. Hela tiden är hon i mina tankar - Å andra sidan är det hon som är på andra sidan - Ellerhur?

24 min & 6 sekunders lycka, kärlek och värme

Har precis pratat med Lovisa - de har det varmt! 25 grader - nice! Varken hon eller hennes pappa kunde sova så klockan är 6 på morgonen och de är uppe redan. Hon berättade om resan och att de varit på Denny's och ätit. Jag är otroligt avundsjuk. Men det var så skönt att höra hennes röst - det var 24 min  & 6 sekunders lycka, kärlek och värme. Det är så nära i telefon men ändå så långt bort.

Jag kunde berätta om natten och allt från igår. Det känns bra och just nu är jag otroligt lycklig.
Bästa känslan - Ellerhur?

                                                 

Första natten på över ett år utan Lovisa

Tittade på tv igår tills jag kände att jag var på väg att somna. Gick och la mig och fick sova, ett par timmar. Sara ringde och behövde prata. En liten del av mig kände att jag ville göra något åt det som hänt men faktum är att Sara själv är så begåvad och bra så hon handskas med saker själv på ett bra sätt. (Detaljer kommer i mail Lovisa) när vi lagt på låg jag vaken en stund och då kom sms från Sara - hon hade en uppföljning på samtalet som var KUL - jag ringde upp henne och ja, det var kul - riktigt kul.Låg vaken och läste och då ringde Lovisa som landat i Florida! Underbart att höra hennes röst, hon lät glad pirrig och lite trött. Vi pratade kort och när vi lagt på somnade jag till men vaknade av att jag kände hennes doft från kudden - trodde hon var hemma.... Försökte somna om, då kom ett sms från henne, hon hade också svårt att sova. Somnade till slut och sov riktigt bra faktiskt. Det är inte så konstigt att jag sovit dåligt - det äf första natten på över ett år utan Lovisa.

Vaknade vid halv 10 och har gjort god frukost och tittar på tv. Med täcke. I soffan. Lite busigt och mysigt. Jag öppnade facebook och en kompis jag tagit bort för ett tag sedan hade mailat och frågat om jag inte kunde lägga tillbaka honom, så det gjrode jag. Att jag tog bort många från face var bra för vissa saker har helt slutat.

Idag ska jag mest vara hemma,har ett projekt som jag tänte dra igång. Det är apkallt ute och jag har ingen lust att gå ut. (jag VEEEEET att det är jättevarmt i Florida!)

Men senare idag ska jag ner och köpa lax, Sara kommer på middag så vi ska ha lite kvalitetstid.

Nu är det dags för en kopp kaffe till och lite mer slappa. Man blir lite seg av att sova dåligt - Ellerhur?

Jag hade alltid något på gång

Nu sitter jag här hemma i soffan. Har blåst hemma och hunnit prata med min syster Maria. Det behövdes prata kring pappa lite kan man säga.

Många anser nog att jag lever i en komplicerad relation med en tjej och med den åldersskillnad som är men grejen är - det är inte komplicerat alls. Jag har som jag sagt tidigare aldrig känt mig mer naturlig.

Nu är hon bortrest och jag tänkte innan hon åkte att DÅ - då ska jag göra alla de där sakerna jag inte gör annars. DÅ ska jag ha egentid och DÅ minsann då ska jag göra och ha det som jag hade det när jag var singel..... NU sitter jag här. Och nej alla ni som tror att jag är deppig ledsen svarsjuk eller förtvivlad. Men jag sitter här och inser att det finns inget jag inte kan göra när hon är hemma och det där med egentid är konstigt nog ett behov som är borta. Vad var det då jag gjorde när jag var singel som jag inte kan/vill/får göra nu?
Inget.

Men visst - det är underbart att sitta här och kunna zappa som JAG vill på tv:n och jag gillar att jag kan äta i soffan och titta på de program jag vill. Jag ska sova på minnesmadrassen hela natten och jag ska jobba så länge jag vill. Jag ska äta sådant (fisk) som inte Lovissa gillar. Jag ska ha min morgonstund med nyheter och jag ska lyssna på en hel låt på skivan i bilen.

För övrigt - not so much - det är inget jag saknar och det är inget jag behöver. Det enda jag saknar nu är...Lovisa. Hennes händer på min magen när vi kollar TV, hennes omtanke och absolut - hennes armar runt mig när jag sover........

MEN
Jag har en sak som jag ägnade mig åt massor när jag var singel, främst för att få tiden att gå och för att jag gillar det. Projekt. Jag hade alltid något på gång. DET har jag planerat nu. Flera stycken. Det är något jag ser fram mot och som jag också vet att Lovisa kommer gilla när hon kommer hem. Det blir kul och som sagt - tiden går.

Fast idag blir det bara tv, lite skumpa och lugn. Jag tror jag ska äta lite strax.
Nu messade Sara och ville att jag ska köra henne och Viccan till bolaget. Jag gör nog det - det kan få bli en flaska rödvin till mig med - Ellerhur?

Jag luktar illa ur munnen

Fredag
Nu blir det en period av långa detaljrika inlägg.

Idag vaknade jag tidigt men låg kvar för att suga ur varenda sekund med Lovisa hemma....
Vi åt frukost och rasslade iväg - det var en resfebrig Lovisa som satte sig i bilen mot Arlanda. När vi hämtat Robert insåg vi att vi var tidiga men det gjorde inget.

När jag lämnat dem åkte jag mot Liljeholmen och väl framme fick jag ett sms om att nu så - första ölen! Jag skrattade högt för jag vet och kan se hur kul de har. Robert är en klart underhållande person och de två tillsammans är en höjdare.

På lunchen gick jag ner och köpte entrecôte med vitlökssmör, gör inget att jag luktar illa ur munnen ikväll.
Just nu sitter jag med en grupp som jobbar i word och excel.
Jag är röksugen som fan och funderar på hur i hela friden det ska gå att sluta röka nu som jag tänkt när Lovisa är borta. ......hm...

Eleverna ber inte så mycket om hjälp nu efter lunch - gissar att det beror på andedräkten. (skönt för dig Lovisa att slippa den ikväll). När jag slutar så ska jag eventuellt hjälpa min bror med bilen - inte heller där har det någon roll hur jag luktar......eller jo det är nästan bra att lukta illa kanske. Nu pratade en rysk elev med mig och sorry att jag inte släpper ämnet men skojja inte med mig. Hon luktar värre än jag ur munnen........
Nu ska jag sluta tjata om min odör i munhålan......men faktum är att jag själv tycker att det är rätt jobbigt. (äcklad av sig själv........way to go???)


Snart är dagen slut - jobbdagen då. Det blir lugnt hemma ikväll. Jag ska titta på tv, blogga och ja - inte fan vet jag. Jag ska dricka lite bubbel som är kvar från igår också - jag ska skåla för mig själv tror jag. Det är inget man gör speciellt ofta - Ellerhur?

Oh its fucking empty!

This is my cup of care - oh its fucking empty!

 

 

Såg detta uttyck häromdagen - det är Så bra - Ellerhur?

Det jag egentligen funderar på

Efter jobbet igår for jag hem och när jag kört Lovisa till jobbet hämtade jag Sara. Jag hade nämnligen bestämt mig för att överraska Lovisa med nybakade bullar! Sara och jag hade trevligt hemma och medan bullarna jäste spelade vi kort. Underbart att få lite kvalitetstid med henne.

Skönt också att orka. Att inte vara helt slut efter jobbet utan att orka saker. Vi bakade som sagt och när det var klart körde jag hem Sara till Koffe och hon hade lite nybakat med sig till honom. Jag själv hade lite tid över innan jag skulle hämta Lovisa så jag tog en tur med bilen. Länge sedan jag bara körde och lyssnade på musik. Det var riktigt skönt. Jag tog en tur och "hälsade på" hos mamma. Det var så mycket snö där så man kom knappt fram. Det var länge sedan jag var där, ja sedan någon var där. Men det var skönt att vara där en liten stund.

När Lovisa kom hem blev det bullar och mjölk i soffan :) Någon måste ha hållt tummarna för mig för de blev ganska goda :)

Idag funderar jag på en sak:

Det är dubbdäcksförbud på Hornsgatan i stan. Okej - men om jag är på besök från Norrland och inte VET det och sedan ska BO hos vänner/på hotell på just Hornsgatan. Hur fan gör man då? Får man böter? En mycket viktigare fråga: VEM kollar detta?

Det jag egentligen funderar på är att det skapas förbud som är svåra att kontrollera och då är de rätt verkningslösa.....på ett sätt och jag fattar grejen med dem men samtidigt.. Det är lite som att ha tonårsbarn. Man säger du FÅR inte röka/dricka eller vad det nu kan vara. MEN man kan inte kontrollera det, för man är inte vid sin tonårings sida hela tiden. Okej - så vad - ska man tillåta det då? Nä det kan/vill man inte. Men förbjuda det är verkningslöst också. Ergo - moment 22! Ellerhur?

Du kan väl hålla tummarna

Idag är jag lite obstinat - jag funderar på att skaffa mig en blogg till. En jättehemlig. Varför? Ja, för att jag vill kunna skriva om saker jag inte skriver här, ett helt annat stuk. Jag har det i mig känner jag.... Kanske jag gör det. Ja - jag tror det faktiskt.

Jag har en rolig dag idag. När jag slutar jobbet ska jag skynda hem och göra en överraskning!

Sådant är så kul! Idag vet jag att det blir otroligt uppskattat och det är alltid lite extra kul då!

Men jag är så kass på vissa saker så  du kan väl hålla tummarna för att jag ska lyckas? Det vore kanon! TACK :)
Man får ta all hjälp där man kan hitta den - Ellerhur?

Helt oväntat

http://www.youtube.com/watch?v=k9y-MrVsqFg

Den här är väldigt fin. Jag fick tips på den idag - helt oväntat och mycket uppskattat. En person som tyckte den kunde passa in. Jag blev otroligt glad.

Nu ska jag åka hem och laga mat - vi får gäster :) Mia och Malin kommer.

Det kommer bli riktigt trevligt, det brukar det bli med genuina människor - Ellerhur?

 

Vi stängde av telefonerna

Igår när jag kom hem så hade Lovisa fixat vin, gorgonzola och ordnat och förberett så vi kunde göra egen hemmagjord pizza tillsammans. Hon hade köpt allt jag älskar på och verkligen lagt ner massor av tid och fix på kvällen. Det formligen flödade av fina ljus och massa värme hemma.

Vi stängde av telefonerna och bara ägnade oss åt varandra, jag hade fixat en grej som passade perfekt in under kvällen. Riktigt trevlig alla hjärtans dag. Å andra sidan är det väldigt ofta vi överraskar varandra så en specifik dag behövs inte men det var otroligt mysigt igår och den här veckan kräver lite extra mysigt. Det blir tungt framöver. Jag vill inte att det ska bli fredag......

Men man får ju plocka ut det goda ur allt - Ellerhur?

Skulle göra vad som helst

Jag längtar till Palm Springs - Grand Canyon - Las Vegas - Magic Mountain - Los Angeles. Listan är lång minnena många och längtan frenetisk. Förmodligen beror det på det som sker på fredag.

Skulle göra vad som helst tror jag för att få se bananer som bara kommer ut på natten eller prata med folk som berättar hur man öppnar en dörr, köpa kaffe som smakar gott och är tillräckligt för att stilla koffeintarmen, känna ökenvärme från en cab på Wilshire Boulevard. Åh!

<3
Det dröjer nog ett tag men med lite tur inte alltför länge och kanske kanske får jag en liten smakbit snart. Det vore extra trevligt. Ellerhur?

Jag älskar dig

Just nu vill jag bara säga: Jag älskar dig Lovisa!
Fy fan för vinter!

Blev bjuden på middag igår hos världens bästa Sara! Gott och trevligt. Det är verkligen en förmån med vuxna barn. Sedan ringde en vän som inte mådde bra så det blev akuten med henne. När det gått många timmar och klockan började närma sig midnatt så skjutsade Lovisa hem mig så jag skulle få sova lite. Hon är ledig idag förutom en kurs ikväll så hon tyckte att hon kunde ta det. Hon är verklilgen världens bästa!

Halv 3 kom hon hem tror jag och då var hon kall kall kall eftersom det var en miljon minus ute. Fy fan för vinter! Alla som älskar vinter och snö måste ha fått sitt lystmäte fullständigt fyllt - grattis till er och njut ni. Jag är inte nöjd, jag klagar högljutt och väntar på vår värme och massa hetta. DÅ klagar jag inte.

Jag är inte 100 idag, har hela helgen varit hängig och det vill inte släppa. Huvudet känns som fyllt av bomull och jag är trött i hela kroppen. Men nu är det lektion med lönegruppen så jag får fundera på annat.Men all inspiration försvann.....

Satte mig här för att jag tänkte göra ett bra, kul och lite begåvat inlägg. Men all inspiration försvann......

Får inte ur mig något idag så jag lägger ner. Idag blir det inget - det är också okej. Ellerhur?

Men det känns helt rätt

Dagen igår var en upplevelse på flera sätt. Jag hämtade Ewa och Malin i Haningen respektive Tyresö - sedan begav vi oss till Arlanda. Där var det en tänkt nätverksträff men det blev en lång förmiddag av "Klubben för inbördes beundran" - en kille som hade den konstigaste munnen - han såg ut som en blandning av Jokern och Mikael Tornving. Han tyckte själv att han var jääääääääääättekul - men det var han inte. Sen skulle det bli lunch och så skulle vi då äntligen få nätverka. Men nej - kärringen från marknadsavdelningen tyckte att nu hade vi inte hållit tidsschemat så kunde vi ta en halvtimmes lunch??? Eh - nej tack!! Hur som så kortade de ner lunchen en aning och nätverkandet blev skjutet på en stund. Efter lunch var det en norrlänning från IT som pratade och jag tänker inte ens börja beskriva honom. FY FAN. Hela dagen blev STÖLD AV TID!!!! Inte bra. När vi ska åka hem ja då kostar garaget 310 kr!!! Fuck Arlanda!Hem kom jag alla fall och jag tände massa massa ljus och gjorde varma mackor tills Lovisa kom. Hon hade köpt vin till mig så det blev mat och ett litet glas vin. Vi satt och njöt i soffan och jag hade också busat och köpt lite smågodis. Hux flux så somnade vi i soffan!! Bägge två!
                                           

Vi sov nog nästan två timmar och sedan kollade vi kort på ett program innan vi la oss i sängen. Men det känns helt rätt för nu när jag vaknar är det sol och jag är pigg pigg pigg! Det ska bli en kärleksdag idag.


 Det är också sol så jag kan ha solglasögon! Det är nice - lite vårtecken för mig.
Nu ska jag väcka Lovisa strax - ska göra god frukost med ägg först så hon blir extra glad.
Jo och så ska jag ha kaffe också - alltid kaffe - Ellerhur?När jag läste blev jag rörd

Tanken är att jag ska till Arlanda på nätverksträff idag. Har haft kontakt med Ewa för alla bussar är inställda och det skulle innebära att jag behöver hämta i Haninge och Tyresö. Frågan är bara: Är det några andra där, är det värt att åka upp? Jag vet inte ens om jag får ut min bil.

Men nu ringde Ewa och vi gör ett försök alla fall. Idag ska jag träna har jag tänkt, det måste jag nästan för det blev ingen GI mat igår eftersom jag gjorde potatismos, även om det är hemlagat är det ju inte bra. Men Lovisa var nöjd. :) Det är faktiskt riktigt kul att laga mat när det är så uppskattat. (och det gör hon verkligen varje dag)


När jag lagade maten igår så skojade vi runt lite och jag stod lite bittert vid spisen och då kom Lovisa med ett glas vin till mig. (hon vet hur hon ska göra mig glad) Det var väldigt omtänksamt tycker jag.

Inatt fick jag ett så gulligt sms av Sara, jag vaknade (otroligt lättväckt) och när jag läste det blev jag rörd. Mitt i natten, jag sitter i badrummet och gråter för att hon är så söt. Hon har svårt att sova för hon har ögoninflammation. Det var väldigt gulligt, hon är så fin

Det blir en spännande dag och ikväll som sagt träning tänkt för min del. Det blir lite som en drog och jag riktigt känner hur orenheter går ur kroppen när jag svettas som fan på löpbandet. Snart är det dags för en specialté-kur jag fick den av Ia, den ska visst rensa ur alla slaggprodukter...... vi ska ta den både Lovisa och jag.

Det kan bli intressant - Ellerhur?

Ikväll är det sambotid

Igår tränade jag, så himla skönt. Jag börjar få upp en ganska bra hastighet och gick 5 km på 50 min. Det innebär ju att jag gör 1 km på 10 min. Det ska bli kul att se förändringen framöver.

Imorgon blir det 3 km och med lite mer springa.

Ikväll ska jag handla på vägen hem och sedan ska jag laga köttbullar och tända ljus.
För ikväll är det sambotid och vila. Det kan man vara lite värd - Eller hur?

Ja needless to say så blev jag ytterligare galen.

Idag när jag åker hem går trafiken hlet plötsligt saktare och saktare....... efter ett par minuter kommer jag ikapp anledningen. En kvinna - modell äldre, klart äldre - som ligger i omkörningsfilen och ligger i 80!!  Det ger inbromsningar och folk måste väja och köra om på insidan! Jag lägger mig bakom och blinkar med helljusen - besatt!!! Igen och igen och igen - men hon ligger envist kvar. Jag tutar. Hon ligger kvar. Jag gör som de andra - kör om på insidan. Tutar för vid det här laget är jag ritkigt förbannad!! Då ser jag: Tanten är livrädd. Hon sitter och håller krampaktigt i ratten och stirrar stint rakt fram.

Så fort jag kommit förbi släpper hela kön och det flyter en lång stund. Tills strax innan Södertälje - då är det dags igen. Trafiksäkerhetsverket har satt upp skyltar som de kan skriva in olika meddelande (det är ju jättebra om och när det händer saker)
Idag har de bestämt sig på TSV att testa skylten. Vad gör de då? Jo de vräker upp en stor jävla varningstriangel och sedan skriver de: Trafiksäkerhetsverket testar 1234567890 abcdefghijklmnopqrstuvwxyzåäö! En samling ingenjörer har tänkt till på TSV och fått en riktigt briljant idé!

Följden blir att folk blir oroliga - bromsar in och försöker hinna läsa på skylten.
Herre Gud!!!!!!!!!!! Ja needless to say så blev jag ytterligare galen. Rabiat faktiskt.

Apsuggor i trafiken - inte okej
TSV tänker till - gör inte det alls helst.

Jävla trafikmarodörer - Ellerhur?

Det är som en föreställning hela tiden - otroligt intensivt.

Det är stor skillnad på jobbet jag har nu och det jag hade innan. Det jag har nu är hårt på ett helt annat sätt än innan, för då var det psykisk press. Nu är det fullt ös - jag är granskad hela tiden i allt jag säger och allt jag gör. Men det är utbyte och jag får se människor utvecklas och växa.

Det är som en föreställning hela tiden - otroligt intensivt. Men kul - som jag sagt innan - jag hade verkligen glömt hur jag trivs i skolmiljö och undervisning.

När jag kom hem hade min fantastiska sambo bytt lakan, plockat undan bland kläder (mina var visst också spridda överallt) och tvättat. Det var väldigt bra. Trevligt att komma hem verkligen. Tack underbara du!!

Jag har nu på kvällen diskat, plockat lite ytterligare, lagt in tvätt och lagat matlådor. Inget stort alls, jag mest vilar här. Just nu sitter jag och slökollar på Vänner och pratar med en kollega på Facebook. Jag ska åka och träna sedan - jag var igår också. Jag gick och sprang 3 km. Förra veckan tränade jag två gånger och veckan innan det också. Det känns riktigt bra att komma igång. Planen är att springa/gå 5 km idag och sedan köra 3 km och mage på fredag, det känns som en plan - har man ordentlig fart på bandet så ger det bra resultat. Löpband är så bra för att man kan reglera hastigheten, det är bättre än när man går ute för att man just håller en jämn hastighet. Jag pressar på som fan - det är riktigt skönt.  Ellerhur?

10 kronor

Igår var vi förresten på Willys - där har de en sådan där låda med varor för 10 kronor. Lovisa gick lös och gick igenom hela sortimentet.
Hela tiden berättar hon vad det är hon har hittat, det lät ungefär så här:

Nagelsax......aha......här är en sån här: krokar - det är bra! Åh titta en Edwin (badanka) - den är fin!
Mmmmm pennor - det är bra.... och så vidare.
Min fundering när vi stod där var:
Vem berättar hon för? Sig själv - för att hon inte är säker på vad som är vad? 
Men det kan ju vara att hon berättade för mig för att hon tycker att jag behöver öka mitt ordförråd - Ellerhur?

Landet med mer fördomar än falukorv

Idag när jag vaknade tittade jag ut och eftersom det är ljust när jag vaknar blir jag mer pigg och otroligt laddad för aktivitet. Jag gjorde mig i ordning, tvättade håret och klev i lite mer vårinspirerade kläder.
När jag kom ut för att gå till bilen möttes jag av snöslask - min vårkänsla kändes klart avkyld.


Igår fick jag en förfrågan (läs order) att ta hand om en grupp på administrationsutbildningen som läser löneredovisning......hm??? Jodå det har jag gjort och ska göra de närmaste tre veckorna förmodligen. (jag hoppas och ber att Olle blir frisk snart)

På lunchen pratade jag med kollegor och hann också prata lite med några elever - vi pratade om pengar, moral och politik. Det är en utmaning för Sverige är: Landet med mer fördomar än falukorv.

Det har varit en givande dag. Faktiskt - bättre än jag trodde och jag känner mig stark. Det blir till att träna idag, då får jag vara nära Lovisa som jobbar och jag kommer i form lite. (det kan behövas)

Helgens bravader var nog mest en kaloribomb med tanke på alkoholintaget.
Lördagen avlöstes av söndagen och inte farao sitter jag på en båt som luktar fylla, bredvid folk som ser ut som de förmodligen känner sig.......nä då tar man en vända till i baren.

Jag, Lovisa och Carro höll stilen med salmiak, jäger och ölrace. Riktigt kul hade vi. När vi kom hem så gjorde Lovisa och jag lugn, lite ljus och sedan ägnade vi oss åt att se till att vi var presentabla på måndagen. Vi måste ha lyckats ganska bra och måndagen avlöpte rätt okej, men jag tappade bort min plånbok på kvällen vilket är rätt okej statistik och inte helt ovanligt. Eller hur?

Hallå 70-talet ringde

En sak som jag förr alltid gjorde var att ha Nyhetsmorgon på under tiden jag gör mig iordning för att åka till jobbet. Sista tiden har det inte blivit så dels för att jag faktiskt inte kommer upp så tidigt som förr och ett tag för att jag var uppe för tidigt (Ståkab). Hur som helst så häromdagen gjorde jag det igen - jag gillar att ha nyheter på i bakgrunden. Man blir lite uppdaterad helt enkelt.

Jag håller just på att måla mig, jag sitter lite i tankar men helt plötsligt hör jag från tv:n hur det pratar om en kurs för chefer. Det handlar om arbetsledarkurs, någon är för att fler borde gå och någon emot. Jag skrattar lite för mig själv för det låter så dumt det de diskuterar.

Jag går in i vardagsrummet och tittar lite, då blir jag helt förstummad.

Där sitter programledare Jenny Österberg och Steffo Törnkvist. Jenny har nya glasögon. Det är stora glasögon, hon ser ut som en relik från slutet av 70 talet!!! Steffos glasögon är inte heller specifikt snygga. Jag tittar nu närmare och ser att kläder och stil är very 70-tal på bägge två. Diskussionen kring arbetsledarkurs har nu tagit fart. Helt plötsligt blir jag full i skratt - det är inte klokt. Alls. Hela grejen skulle lika gärna kunna vara just -77.

Jag ville bara rusa in och säga: Hallå 70-talet ringde och ville ha tillbaka sina glasögon!!

Då hade man samma stil och glasögonen ser inte kloka ut. Då diskuterade man charmkurser - det skulle alla gå på och det var SÅÅÅÅÅ bra. WTF?
Igår ser jag någon annan programledare och hon har en stor vit skjorta med krås!! Snälla rara!
Har de inte speglar?? Man KAN inte sätta på sig saker för att det är modernt eller trendigt. Det ÄR inte snyggt.

Jag vet att det inte är snyggt - jag såg själv ut så förr. Det var inte snyggt då och det är inte snyggt nu! Ellerhur?

Jag har så jävla kul på jobbet!!!!

Nu har jag precis haft lektion med nya gruppen om attityder. Nu ska jag ha en lektion om textning/skyltar med "gamla" gänget. Skitkul och spännande. Jag ska fixa till så att OH - kanonen funkar och bära in papper och pennor till gruppen.

Jag har så jävla kul på jobbet!!!!

Snart är det fredagkväll och det blir god mat, tv och lugn. Det finns ett löfte om lite skumpa också :)
Jag har köpt ett par godsaker till Lovisa som kan förhöja champangeläget.       

Kanske jag ska fixa en annan sak också........jo det ska jag. Det VET jag att hon uppskattar. (Skaa ja?? Jaaaa - de skaa ja!)

Imorgon blir det träna på förmiddagen och sen kryssning. Undrar lite hur den blir?
Första gången åkte jag med Sara och då var det lyx och manikyr
Andra gången var det Ingela och Ros-Marie då blev det kareoke och bus
Tredje gången var det med Andreas och Micke då blev det helgalet och "Hur e läget? Läget e som fiskelägret!

Denna gång är det Carro, Roger, Alexandra, Lovisa och några till.........det kan gå hur som helst. Ellerhur?

Faktiskt

Vem är du idag? Vem var du "igår"?

Jag har funderat på det lite, idag när jag åkte till jobbet så kände jag hur otroligt glad jag är. Jag tänkte tillbaka på för ett år sedan, drygt år sedan och inser att jag är en helt ny person. Eller vänta nu? Är jag det?
Nej faktiskt inte - jag är bara mer nu. Faktiskt. På många sätt.

Jag säger ifrån och får saker gjort.
Jag tänker mer på mig själv - säger ja till mig själv mer.
Jag har gått upp i vikt så det finns rent fysiskt mer av mig ^^

Sen är det så att jag lever i en relation där jag har respekt, omtanke, glädje, glöd och massor av kärlek.
Det är verkligen fantastiskt. När jag tänker på det så inser jag hur jag under så många år letat efter den här känslan. Vips så bara kom det! Otroligt skönt.

Det är lite svårt att vänja sig vid en "nya" kroppen och sättet kläder sitter på nu.
Det är självklart att det finns dagar jag är trött och inte orkar vara positiv
Det blir bråk ibland hemma och irritationen flödar
Jag har dagar där jag bara inte orkar göra något (bara DET är en förändring för att jag alltid for omkring förr)

Ibland blir jag rädd att jag bara drömt - att jag ska vakna upp och inte alls ha det jobb jag har och den stabilitet jag skaffat mig nu. Att något obehagligt ska hända. Att jag ska förlora det jag har nu. Men för det mesta glider jag med. Njuter helt enkelt.

Jag vill inte missa en enda känsla, en enda händelse. Jag vill ha allt i vått och tortt. Ont och gott. För det är ju när man är här och nu som man får det. Ellerhur?

Ibland

Jag är så glad idag.
Ville bara säga det.

Ibland bara sprudlar det över - Ellerhur?

Återkopplar

Fantastiskt vad det berör! Det är verkligen så: Sex säljer.
Nu var det fler som svarade så jag återkopplar så här:

Angående "Missförstå mig inte"

DD
Jag tänker så här att en "mekanisk" orgasm behöver inte skilja sig specifikt från en "riktig".
Jag tror mer att det är så att man kanske slappnar av mer när man är själv vilket gör att man upplever
det olika. Man är mer för sig själv och i det blir det annorlunda.

Malin
Ja jag uppskattar din frispråkighet och ärlighet!!
Tycker som du att det blir lite udda att stanna till och stöna - det är DET som är min point med att man INTE kan ha den where ever. Alternativet är ju att man "håller färgen" vilket gör en hämmad orgasm och då kan jag tycka att vitsen är borta helt. Färghållning är lika illa som fejkad orgasm och det har jag ägnat tidigare relationer till och kommer aldrig (behöver inte) göra det längre ;) (till och med jag kan vara frispråkig)

Anna
Ja jag tycker också att sex är bra och porr i den form var och en väljer själv. Jag tycker som du att det blir så fel när det sitter människor på golvet och ser ut som lite skyldiga juckande hundar i sin konstlade situation. Sex onani ska vara lustfyllt. En av killarna tog en morgonrock över sig för att få prestera i fred....och det är ju just det. Man vill vara ifred. Private so to speak.

Michaela
Visst är sex bra. Man ska absolut prova och testa - om man vill. Det viktiga är att man är överens och att man mår gott i det.

Till alla
Jag tycker också som sagt att sex är bra. Säger också att jag gillar Fråga Olle men att jag tycker att det mer och mer suddar ut gränser så som tv är idag. Jag tror personligen att det är farligt. Riktigt illa. Jag tror att det är viktigt att tänka efter och att tv och andra media tar sitt ansvar. Det är oursäktligt att skicka signaler till unga. Betänk också när det är sådana program på tv att det är massor av människor som sitter och blir upptända....men vi vet väldigt lite om vem eller vad de tar ut sin sexuella lust på eller med?? Det kan vara jävlgt illa. Och NEJ jag säger inte i detta att det ska censureras hej vilt jag säger bara att man ska betänka. För hundra år sedan var homorelationer helt otänkbart och fel. För ett år sedan var det kriminellt att ha tidelag.
Det ser inte riktigt ut så idag. Jag oroar mig storligen för hur det ska gå med det som vi idag många tycker är fel galet och skadligt. (betänk att det finns förespråkare till det som säger att det är kärlek) Är det snart okej och tillåtet?
Jag skulle göra mycket - offra stort för att det aldrig ska ske. Jag tror att det är viktigt att ha ögonen öppna.
För det kan gå jävligt fel jävligt fort - Eller hur?Reklam på radion

Det är en reklam på radion för hockey. Det är en kille som vill att man ska följa matcherna och han avslutar jingeln med att säga: Du kan börja odla slutspelsskägg redan nu.

Är hockey bara för killar? För jag tror att det är svårt för mig att odla skägg - jag tror också att jag ser mer lattjo ut än vanligt om jag hade skägg! Ellerhur?

Missförstå mig inte

Tittade på TV igår och av en händelse hamnade vi på kanal 5 och "Fråga Olle dokumentären".

Igår handlade det om orgasm - en tävling helt enkelt i att få flest och komma längst.....WTF??

Jag tog mig tiden att fundera lite kring det här, jag är av den bestämda uppfattningen att vi (samhället) suddar ut gränser kring sex och "smetar ut" saker till den gräns där det faktiskt blir ganska äckligt. Vi tar bort den där mystiken och spänningen.
Missförstå mig inte. Jag tycker att upplysning information, högt i tak och diskussion är bra. MEN jag tror verkligen att med så mycket skit som också är sexrelaterat så är det viktigt att sålla i programmen och innehållet och framför allt: Tänka på VAD man vill säga och vad man är ute efter och vad det ger och vem.

Inför programstarten gör man reklam så här:

Porr, orgasm, och swinging i Fråga Olle-dokumentärenJakten på orgasmen, Titta vi har sex, Tre, en för mycket? Och Sex till salu är några av ämnena när sexualupplysaren Olle Waller är tillbaka med en ny omgång dokumentärer på temat sex och sexualitet.

Här tycker jag personligen att det känns som om man suttit på redaktionen och funderat, man inser att det mesta är redan gjort så "vi tar ut svängarna" lite...... resultatet blir ovanstående... Lite mer vågat lite mer out there...

Nu vill jag inte på något sätt hänga ut fråga Olle, det är i många fall ett bra program och jag gillar idén. Det är många program och filmer för den delen med som är sämre och mycket värre. Detta är bara ett exempel.

Under programmet igår har en tjej provat olika massagestavar, dildos och andra vibratorer. BRA tycker jag. Rent informativt berättar hon om hur de fungerar och vad som är med de olika apparaterna. Sen ska hon ta fram 3 st favoriter och då kommer det: .....och den här - den lilla fjärilen - den är bra för den kan man ha med sig när man går ut.....
VA???? Vart går man då? När har man den med sig ut?? Varför?

Säkert är det jag som är gammalmodig eller trångsynt men faktum är att jag faktiskt blir fruktansvärt avtänd när man smetar ut saker på det sättet. Man kan till och med säga att jag blir lite lite äcklad - Ellerhur?

 

RSS 2.0