Ibland

Idag började dagen tidigt och jag och min dotter åkte på hästloppis. Fantastisk grej! Köpte ridtäcke, flugtäcke, fleecetäcke, reflexer, ett par ridbyxor, lite bra och ha borstar och tre schabrak. Allt för under 500kr! Avslutade med en runda på Hööks som gjorde det lilla extra i form av en speciell grimma. Nöjd? Joråsatte.....

Var sedan på prommis med killarna och tvingade såklart Bus att prova allt jag köpt åt honom, han ställde snällt upp med massa morotsmuta.

Gjorde sedan 4 pajer och åkte till Sara som är gräsänka. Vi, Veronica och Misa på ett litet hörn med alla barn åt paj drack vin och pratade bort några timmar.

Vi konstaterade alla när vi skulle hem att tidigare i livet har vi inte umgåtts med så mycket tjejer och tjejkväll har varit en skräckupplevelse tidigare men med likasinnade är det verkligen trevligt.

Nu sitter jag här och ska häva mig i sängen för imorgon blir det ev Stockholm med lite tur.
Men jag är glad att jag har så bra folk runt mig. Den enda som skulle varit med är syster Åsa, hon hade gjort kvällen perfekt!

Det är svårt att hitta folk som står ut med mina märkligheter och svårt att vara avslappnad men ibland möter man folk där det är helt naturligt. Skönt!

Nu jäklar!

Idag gick jag upp väldigt tidigt, för idag var det träning med Bus, lektion för tränare. Pirrigt och spännande. Hade en lugn start med min älskade bästa vän och sedan åkte vi iväg. Träningen gick bra. Inget avancerat, bara grunder men det gick bra. Min tränare, Jannica, var tålmodig, uppmuntrande och lugn.
Det har gjort att jag hela dagen gått med ett fånigt leende och en känsla av att vara en ryttare av rang. (Funderade på att ringa ridsportförbundet och fråga vilka klasser jag ska ställa upp i på Stockholm Horse Show).
Just nu är allt vi gör så galet kul och magiskt. Jag känner en sådan enorm kärlek till honom.

Efter träning träffade jag Sara kort och åkte sedan på ett spännande och intressant möte. Allt ser ut att gå åt rätt håll så jag håller tummarna för att allt faller på plats och i början av september blir det några roliga nyheter att berätta.

Avslutade kvällen nu i soffan, varm lycklig och nöjd.
Imorgon ska jag gå upp tidigt igen, ska iväg med Bus på lite galoppträning.

Fattar att det är uttråkande för folk men jag är så glad, så imponerad och så fylld av den hästen. Han är det bästa som hänt mig de senaste 24 åren. ALLA kategorier. Han och jag ❤️

Sova

Jag har alltid sagt att när det är svårt att sova och det känns som om du inte sovit alls, så har du för ett faktum sovit mycket mer än du tror.
I natt har jag sovit absolut men som sedan snart ett år eller mer så vaknar jag varannan eller var fjärde timme. Den senaste tiden har jag också fått en massa drömmar som jag inte kan sortera...
Just i natt har det varit extra illa med sömn och jag gick och la mig halv 2, och har nu kl 6 varit vaken 5 gånger och uppe tre gånger... Drömmarna är extra märkliga och oro i kroppen sprider sig likt feber.

Idag ska jag springa 5 km på kk-joggen det lär bli tufft, men det får bli som det blir.

Jag ska också åka och hämta mitt bolltäcke som ska hjälpa mig med sömnen. Det känns bra och förväntningarna är höga.

RSS 2.0