Sluta drömma om det ljuva livet....

Såg förresten ett program på TV som heter "På bar gärning"

Det handlade om ett par småbarn som stod på en gågata vid en bänk och verkade ensamma. Ingen gick fram. Det i sig är helt sjukt - varför gör man inte det? Varför vill man inte se? De man intervjuade och de som satt i panelen "ursäktade" sig med att de ville inte verka som en ful gubbe..... De var alltså mest fundersamma på hur DE SJÄLVA skulle ses OM de gjorde något......men om de nu inte gör något och något sker med barnen, hur uppfattas de då?

Jag blir förbannad för jag känner att det är ingen förklaring och samhället är inte på det sättet - det är en väg att urskuldra att man inte tar sitt ansvar som vuxen. Man gömmer sig bakom något. Det är inte okej.

Personligen tycker jag att det är skrämmande och horribelt att man inte väljer att hjälpa ett barn som står ensam på gatan och så uppenbarligen vill ha och behöver hjälp.

Till de som uttalade sig så i programmet och till alla andra som tänker likadant: SKÄMS PÅ ER!!!!!!!!!!

And the beds are burning....

Men då, nu var det visst länge sen på riktigt.

Det finns inga skäl till det utan har bara blivit så. Just nu sitter jag på jobbet och har precis skickat ut nya gruppen på fältet. Det är hektiskt på jobbet och om tre veckor har jag två och emellanåt tre grupper samtidigt - ska bli intressant hur det avlöper.

Har varit och ridit lite grann och det börjar kännas väldigt bra, jag känner hur rädslan från olyckan släpper allt mer i takt med att träningsvärken i ben och mage kommer. Klart värt det. Snart är det semester, det är efterlängtat och jag ser fram mot den vecka som jag och L ska ha bara för oss själva.

Nu ska jag åka ner till en butik och se om vi kan starta ett samarbete kring vår utbildning, det är Media Markt och anledningen är att de har otroligt bra service och jag tycker verkligen att de är ett föredömligt exempel. Vi får se vad vi kan få till.

Förra helgen var vi på auktion - hysteriskt kul. Vi fick med en byrå, en hängmatta och en snygg ljusstake hem. Billigt och roligt nöje verkligen.


Ute i världen är det helt galet verkar det. Syrien är på väg in i fullt inbördeskrig - sådant tycker jag är obehagligt och jag kan inse hur skrämmande det måste vara för de boende i landet. I Stockholm är det något skottdrama på gång och i Västerås har någon blivit påkörd vid studentfirande, det är en galen värld kan man säga. Då känns det bra att åka hem till skogen för där känner man sig fullständigt trygg.
RSS 2.0