Framtiden knackar på dörren!

Det blev inget bloggande igår det blev en massa annat. Jag var hos pappa och pratade mycket med honom, det blev bra och jag tror det var rätt taktik. Jag städade hemma också, jag jobbar för att få bort djurhår och spån. Dammsög soffan och våttorkade den tvättade kläder och skurade. Det blir ju lite dammigt när det stått tomt ett tag, fastighetskillen kom hit och vi pratade kring badrum och annat som ska fixas. Jag pratade med Rickard så att jag kan hämta lite saker till helgen, det blir fint som sjutton här.

Lagade egna köttbullar och maten blev verkligen god!

Igår jobbade Sebastian sin första dag på sitt jobb - GRATTIS till honom - han är en stjärna!
Eller är det prins? Jag har fan glömt....

På kvällen var vi och kollade efter gardinfästen och sen på senhet fick vi ryck och monterade sängen, det gick fort och blev hur bra som helst.

Vi har tagit ett beslut som jag förmodligen landar idag, jag ska på morgonmöte nu och sen har jag ett besked på torsdag som ser lovande ut!!!

Morning

Det var oerhört lite på jobbet igår och tiden gick sakta men när jag var klar för dagen åkte jag och handlade hem så det finns middagar ett tag framöver. Det är skönast så. Det är trångt med pengar när man nyss kommit hem men värt varenda minut fortfarande.

Lagade mat som blev god och uppskattad och sen blev det åka till IKEA med Sebastian och hans Sara. Sebastian fick övningsköra och det gick bra, snart är det dags tror jag!

Väl hemma igen stökade jag runt lite hemma och sen blev det sängen, jag fick ett samtal, det visade sig att det finns en person som ville bjuda mig på frukost på onsdag! DET ser jag fram mot. Verkligen!

Har inte sovit mycket - inte mycket alls men det gör inget, det är ljust och dom timmar som blev var bra.

Idag blev det tidig morgon och jag sitter här med kaffe, jag behöver göra lite research för onsdagen så jag ska göra det och fixa lite för Göteborg tänker jag. Men idag ska jag också passa på att blogga lite - jag har en del att säga!

Update kommer alltså! Sebastian kör bil!

Midsommar 2010

Helgen har varit bra. Midsommarafton hade jag trott skulle bli som vanligt med bilköra och fulla barn men det blev inte som jag trott. Jag var hemma hos Sebastian och satt och pratade - riktigt trevligt var det. Jag var i lägenheten och sorterade kläder och fixade i garderober. Det är hysteriskt med kläder. Städade, skurade och organiserade. Under kvällen var jag hemma hos pappa och han var inte helt nöjd med tillvaron.

Jag hämtade Sara, Victor och company i Vagnhärad och sen åkte jag ner och avslutade natten i sagolika Södermanland! Det var en fantastisk avslutning som innehöll häckhoppning av en tjej som kastade sig rakt över en häck och ner i brännässlor, stulna cigaretter och skyltar, en film där någon dök ner i en tårta,  bilåkande, ett gäng trevliga killar och två oerhört fulla brudar men allra mest innehöll den skratt. Jag sov inte många timmar för jag var tvungen att åka till Tälje på morgonen men jag sov gott. Det var värt varenda mil - varenda meter.

Dagen efter hämtade jag saker i Karlhov och fortsatte att fixa här, lade ut mattor, bytte ut glödlampor, skruvade köksbord - ja kort och gott slet. Jag lagade köttfärsås och spaghetti, tände massor av ljus och det blev en avslappnad och skön kväll i det som nu känns som ett hem. Det blev en kort tur till Brunnsäng till Sara som fått ögoninflammation stackarn.

Idag var pappa inte helt frisk när vi kom dit så vi ordnade med färd till sjukhus och nu är han inlagd igen. Handlade god mat och har precis avnjutit den. Kvällen blir njutbar och fylld av uppladdning inför veckan som kommer. Jag ska vara på lagret nästa vecka också - inte kul men jobb och jag vet att det denna eller senast nästa vecka blir intrevju och testjobb på ett jobb jag verkligen vill ha - det ser jag fram mot! Då kan man stå ut med mycket. Lite konstigt tycker jag nog att det är att så många säger att det inte finns jobb - det gör det - jag kan faktiskt inte förstå hur man gör för att vara arbetslös - det är fanimig en bedrift i sig, men kanske inget att lägga in i sin cv...... Jag blev erbjuden intervju på måndag och jag har flera jobb på gång och har ju jobbet jag gör nu...... Absolut jag är gammal som fan men Lovisa hade 3 jobb att välja på och hon har inte massa erfarenhet så det kan man inte skylla på heller. Det handlar om att ta det som finns tänker jag och tror att inte alla är beredda på det. (nu sticker jag ut hakan igen men just när det gäller det här så får fakta tala för sig självt - jag har jobb)

Full gas.......?

Den här helgen har verkligen varit fylld!

I fredags jobbade jag klart och åkte till pappa, jag var där nästan två timmar och sen blev det hem för att packa. Jag fick samtal av Linda på dagen och vi hade bestämt att dricka lite vin så jag åkte till systemet kort också.

När vi packat satte vi oss i bilen och färdades mot Flen. Det är verkligen en vacker resa ner.
Väl framme var det sol och fint väder så vi tog en tur med amfibiebilen!!! En GAZ från 1946!!! Det är en fantastisk känsla att att ta en bil rätt ut i vattnet!!! Jag körde lite på en av sjöarna och det var en märklig känsla!!
Vackert som fan var det och vi hade kul kul. När vi kom tillbaka hade Linda anlänt så då lagade vi mat och åt gott. Lovisa försvann till kompisar och jag blev kvar med vin och familj - det var helt okej.
Nu var Lovisa inte borta länge utan hon kom och då blev det kortspel - det är en upplevelse kan jag säga med den här familjen, men trevligt - jävligt trevligt!!

Dagen efter åkte vi till Oxelösund och där var det också trevligt och roligt. Dagen avslutades med bröllopstårta som Sonja ordnat och sedan hämtade vi världens godaste pizza och kollade Vickan och Danne.....
Daniels pappa höll ett tal som jag tyckte var galet pinsamt, däremot Kungen själv och faktiskt Daniels tal var bra bägge två.......

Idag blev jag väckt av telefonen klockan 6 - det var min pappa och jag tror han var lite snurrig, jag ska åka tll honom senare idag. Men först ska vi fixa lite med bilen här och dona runt lite.

Kväll


Nu ska jag titta en liten stund på TV innan jag lägger mig.

Jag har funderat en hel del på ett par saker, jag får sova på saken och se hur det ska bli.

Jo rå

Lite varmare är det ute men det är inte kul att det är så molnigt.
Idag har jag sökt ytterligare jobb och kanke drar det igång på måndag lite grann alla fall. Jag hittade jobbet med J som jag ska söka, det börjar inte förrän i höst men det vore riktigt bra.

Vet inte vem den anonyme kommentaren kommer från men hör du av dig så ska jag bemöta det du skriver, men det gissar jag att du inte vågar.

Det kommer bli en skön helg alla fall, det ser jag fram mot.

Min syster fick bra nyhter igår och det var verkligen kul.

Kom ihåg att du är värdelös...

Idag blir det full rulle med jobbsök, jag har många på gång men vågar inte lita på något.

Jag träffade Sebban igår, han stod där och var så fin! Vi pratade lite kort bara för han skulle till gymet.
Men han hann berätta ett par saker jag inte visste och inte för mitt liv kan förstå varför jag inte fått veta men okej - det lär visa sig. Sen pratade vi lite födelesedag och jag tog också kontakt med hans tjej senare för att kolla av lite.

Jag fick ett sms på kvällen som handlade om mitt förra jobb - lite extra kul med tanke på den intervju jag var på under dagen....

Kvälllen var bra, jag låg och somnade i soffan till en film, jag somnade ganska tidigt. Har jag äntligen lyckats vända på dygnet? Man hoppas.


Nu ska jag fixa här hemma och sen ringa lite samtal.

Sol - jobb - eftertanke och sex

Igår var jag på en intervju och ska på en till idag, det är kul att det rullar på lite, nu vill jag bara dra igång och jobba som fan.

Idag är det ju sol och lite varmare alla fall så kanske kanske att man kunde få jobba lite på brännan. Det är inte kul när den jag fick i CA försvinner nu...... det är lite fint med solbränna och slippa vara blek.

Det är många och stora beslut som ska fattas nu och man får tänka lite - utmanande och spännnande. Jobb, boende är prio men också annat. Jag träffade Sara häromdagen och det var kul att se henne - jag hoppas och önskar att det vi pratade om får resultat. Idag ska jag träffa Sebastian - det ser jag fram mot.

För övrigt fixade jag en del annat igår och dagen var bra - effektiv och bra. Det är lite tydligt att jag behövde styra upp lite på flera fronter.
Jag har pratat med en del vänner och ska försöka ses med dom så fort det går och passar.

Jag har läst tidningen, dels Aftonbladet häromdagen och LT idag. I Aftonbladet skriver man om veckans toppnyheter och då är det dels en person som begått sexbrott och sen är det Annika Östberg som tydligen ska sommarprata som fått höga noteringar i läsare. Jag personligen tycker inte att brottslingar ska ha specifikt med utrymme i etern alls! När det gäller Annika Östberg blir jag riktigt irriterad. Hon begick ett eller faktiskt två brott i ett land som genererar livstid - i det landet är livstid verkligen just precis vad det låter som. Varför hon ska hit och avsluta sitt straff här eller varför hon ska kosta Sverige pengar det kan jag inte förstå. Hon skulle tänkt på det innan hon begick brottet tänker jag. Sexbrottslingen ska ju bara ut med namn  och hängas offentligt kan jag tycka. 

I LT idag står det om en man som kan få fängelse för sexbrott mot barn...........kan???? Det är inte klokt tycker jag, självklart ska han i fängelse - länge. När folk som begått brott försöker få lindrigare straff eller får uppmärksamhet i pressen - när dom sitter på fängelse eller får vård....... hur många är det som tänker på offren som blivit utsatta? Är det någon som tänker nu på hur dom personer Annika Östberg var med och tog livet av? Vad gör dom denna sommar???? Eller offren till sexbrottslingarna......hur fan mår dom??

Tittade på TV i förrgår också - Penn och Teller - det handlade om orgasmer. Helt sjukt program tyckte jag och lite kan man undra hur fan det står till på sina håll....

Vart är vi på väg?

Låtsas att du inte känner mig....

Jag måste bara få berätta...... inte varje dag men ofta så händer det en himla kul sak. Lovisa och jag pratar mycket, om olika saker det kan vara allvarligt eller med lite glimt i ögat, ibland så händer det då att Lovisa helt plötsligt utbrister:

- Låtsas att du inte känner mig, så kommer jag här och....

Sen försvinner hon runt ett hörn eller liknande, men inte längre bort än att hon sen kan instruera mig i vad som ska vara. Det kan vara att hon klätt ut sig, sitter i rullstol, går konstigt eller bara ska vara någon annan som jag då förväntas reagera oförutsett på.

- Nu kommer jag då..........säger hon och det är preis som i filmvärlden för jag samlar mig det mesta jag kan och försöker vara allvarlig.Jag kan nästan höra: aaaaaaaand ACTION!!

Så kommer hon då där runt hörnet och jag klarar inte att vara allvarlig utan brister ut i ett frustande samtidigt som jag anstränger mig för att samla ihop mig. Lovisa börjar nästan alltid också att fnissa men alltid - alltid tittar hon förväntansfullt på mig och säger: kände du igen mig? skulle du tro det? Eller liknande frågor som jag med all möda försöker svara på med allvar.

Hon gör det med inlevelse och det är så fantastiskt roligt varje gång! Colin Nutley har missat en talang kan jag säga.
Nu ska jag gå ut i vardagsrummet och se om jag känner igen henne.....man vet ju aldrig....

Tycker du som jag.......

Nu har jag flyttat tillbaka till denna bloggsida, bara för att jag haft blogspot ett tag men är inte nöjd på samma sätt som jag är med denna sida. Jag har provat ganska länge ändå. Jag ska flytta över en del av mina inlägg från förra bloggen och skapa kategorier.......det lär ta lite tid.....

Idag är det fixa fixa på listan överst och hela dagen. Jag ska på ett möte kl 3 inför ett jobb jag är tänkt till. Det verkar jättespännande men det passar inte riktigt med mina övriga planer just nu. Hur som ska jag lyssna och se vad dom vill erbjuda.

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0