Sköna måndag

Kaffe på altan, idag blir det fixa potatisland lite mek med Gaz och njuta denna sköna måndag .CJ kommer ikväll och det blir god mat. Ska med S idag och handla lite, helt okej för vi städade här igår. Vi fick sjukt mycket gjort väldigt skönt. Extra skönt när det är Valborg. Javisst Mala, jag har iPhone nu, det var dags att komma in i 2000-talet. Ellerhur?

Helg

Nu är det helg och Valborg. Det blir jobba fredag, lördag och söndag.
Har en tanke om att fixa med trädgården och dona hemma i kombination med helgjobbet. På valborg blir det trevligt sällskap och god mat, i år kan det också bli en riktig brasa! Väldigt kul.
Nu är våren här - Ellerhur?

Bilder

Här kommer lite bilder från sista tiden:
 Dramatisk himmer på väg till jobbet

 Vacker kvällshimmel hemma
 James simmar
 Björnbär'
 Den otroligt stora stenen.

Ja, jag får ta lite mer bilder i helgen Ellerhur?

 

Tjejsnack

Stod just i fikarummet med ett par kollegor - kvinnliga sådana. Det stod en tårta på bänken och jag sa: Åh vem har nu tårta?? Då vänder sig en dam mot mig, jag vet inte vad hon heter och säger: Åh ja! Det är ju så svårt att motså?
Sedan utbryter en diskussion om sötsug, belöningar och hemarbete. Jag inser när vi står där att jag är en av en kacklande trio. Mitt i tjejsnack - ovanligt men jag måste säga att det var lite trevligt. Inte fel att prova på lite nya saker - Ellerhur?

Rent

På lunchen var jag och tvättade bilen. Man vill ju ha rent och fint innan helgen, jag har till L's stora lycka blivit nitisk med bilen. Tvättar den ett par gånger i veckan och håller den fräsch. Väldigt bra - Ellerhur?

Bra dag

Bra dag idag.
Mammografi -check! Mår så där nu men, jag klarade att genomföra det.
Ny stereo i bilen - check!
Tidig middag med pappa och fira födelsedag - check!
Klippt mig - check! Väldigt nöjd.
Hämtat många ljudböcker så jag kan njuta i bilen och köra ÄNNU mer snålt.

Som sagt: bra dag - Ellerhur ?

Mer nervös än jag vill erkänna

När jag kom hem gjorde vi ägg, mackor och fil. Precis lagom, skulle ut och gå men L har kraftig benhinneinflammation så vi passade på det. Istället tog vi bilen och åkte och kollade efter cykeln (cyklen som S säger) för den blev stulen i helgen. (helt obegripligt men ja så kan det vara) Vi hade roligt på vår tur i bilen och skrattde åt det mesta, såg en väldigt söt hundvalp och pratade med olika människor varav en hade en mycket märklig dialekt. (tysk brytning)

Nolla på cykel men trevligt som sagt. Just nu sitter jag och kollar när L och LC spelar. Jag ska spela lite jag med och sedan blir det Desperate tror jag. Imorgon ska jag på ett svårt uppdrag, ett möte på dagen och sedan blir det klippning på kvällen.

Jag gruvar mig för uppdraget som är kl 10 imorgon, jag har lovat att jag ska göra det och jag har lovat mig själv att göra allt jag kan för att klara det. Fixar jag det är det att ha överkommit ett väldigt stort hinder. Det kommer bli svårt att sova inatt tror jag. (mitt orerande här gör att jag inser att jag är mer nervös än jag vill erkänna)

Hur som jag har sovmorgon och kan ta det lugnt imorgon, jag ska hälsa på R också innan jag åker till Södertälje på ett viktigt möte som jag ska runda av med en trevlig middag.

Jag har jobbat som en iller med felaktiga lönespecifikationer (inte mina) det är sjukt hur man kan kalla sig företagsledare och entrepenör när man gör så grova fel.
Ibland undrar man vart världen är på väg - Ellerhur?

TADA!!!!

Dagen blev väldigt lyckad.

Åkte till jobbet och hade LC med mig, kl 9 var det dags för ett studiebesök från Af deltagare och det gick bra. N och jag kompar varandra väldigt bra i sådana här lägen. AG är tuff men riktigt bra. Hur som efter det så åkte jag och LC till Mekonomen och hämtade Catarinas bil, det var en tvåa släckt, nämnligen ett bromsrör som gått sönder. Nu var det så att det var två "tvåor" till, det var dragkroken som är löstagbar och ska "klicka" på när man sätter dit den och det var bägge skytlbelysningslamporna bak som inte fungerade.

När jag lämnade in bilen så sa jag till killen på verkstaden att han bara skulle fixa bromsarna för att jag kan själv byta lampor och smörja upp kroken. Killen tittade på mig och sa att: Jo, men det är inte så lätt. Då sa jag att men det är ju inte raketforskning så jo det fixar jag. Då sa han: Nja, du vet att ofta är det hela insatsen som är paj när det är skyltbelysningen och det där finns inte som piratdel utan det där får man beställa från Audi och kroken, det brukar vara hela mekaniken som är trasig så att det där går inte bara att smörja upp.
Okej sa jag men vet du, jag fixar det, hur jävla svårt kan det vara? Han var inte nöjd - hela hans uppbröstade manlighet insvept i en svart mekaroverall försökte visa sin auktoritet och få mig på andra tankar - det gick så där. (det gör sällan det)

Idag var det då dags att hämta Audin, svärmors Audi. Betalade för bromsar 1271 kronor. Åkte till macken och köpte lampor 22 kr st och 5-56 71 kr (tror jag det var). Gick lös på kroken med sprayen och bytte sedan lampor.
TADA!!!!! Lamporna funkade! Bände och vred på kroken och mekaniken. TADA!!!! Klick sa det precis som det skulle. En kvarts jobb och där satt den.

Åkte över vägen och ombesiktigade bilen.
Inte kärnfysik precis - Ellerhur?

Oseriöst

Jag läser bloggar, tidningar, hemsidor och slås över hur mycket och ofta det är belagt med stavfel.
I mina ögon ger det ett så otroligt dåligt intryck och jag förstår inte hur man kan tro att man ska uppfattas som seriös.

Självklart är det skillnad med privata bloggar eller ungdomar som skriver saker men helt allvarligt tycker jag att har man ett företag eller liknande och vill göra ett seriöst intryck och förmedla viktiga saker så är det ett minimum att man stavar och uttrycker sig korrekt.

Att korrekturläsa är vitalt, det verkar så ointresserat och oseriöst att inte ha det fullkomligt rätt. Att tidningar skriver artiklar med stavfel, syftninsfel eller särskrivning gör mig nästan lite beklämd. Att företag på sina hemsidor har ovanstående fel blir just bara oseriöst.

Det är väl lite trist - Ellerhur?

Vädret

Helgen har varit fylld - av inget och allt verkligen. Den har bestått i: förstor bur - flämtande - pizza - klädshopping - spelkväll - ännu mer klädshopping - långa promenader - mindre bur - planterande av blommor - stora stenar - väääälidgt stora stenar.
Typ så.

Idag har jag lämnat S och J och på jobbet är det fullt fullt ös. Jag är lite trött för jag har sovit för lite i helgen och jag har sovit extremt lite natten till idag. Men det är verkligen så att man klarar mycket mer än man tror - det är mest veklingar som gnäller över trötthet hela tiden. Faktiskt - superfånigt. Folk jobbar deltid och är sjuka nu och då. Gnäller över ont här och där. Veklingar som känner efter för mycket.

Jag har varit supereffektiv här på jobbet också så jag ska strax åka hem. Ska njuta i bilen och bara ta det lugnt, ikväll blir det lite fil och macka sen en promenad i härliga vädret. Imorgon är det massa möten och på onsdag är dagen med D. Vi får se hur det ska gå.

Nu är det hemgång - Ellerhur?

Utmana mig

Jag har sett en film. Julie och Julia heter den. Åh himmel vad bra den är och så inspirerande. När jag under veckan suttit och funderat i bilen har jag kommit på att jag nog ska göra mig ett projekt och skriva om. Det vore lite kul. Jag har funderat på att sluta röka, sätta upp ett mål om att springa marathon, göra som Julie och göra en massa mat under en viss tid, påverka något politiskt eller ja.......vad? Jag kan inte alls bestämma mig men känner att utmaningen att under en viss tid uträtta något ställt mål vore riktigt kul.

Jag vill verkligen det. Nu är frågan - vad ska jag utmana mig själv med?
Nu berättar jag om det här så kanske just du sitter inne med ett förslag- Ellerhur?

Starka människor

Lyssnade på ett program igår om kroppsfixering. Det var rätt intressant. Jag har personligen alltid sagt att jag skulle kunna tänka mig att skönhetsoperera mig. Nu lyssnade jag på det som sades igår och det är fan inte glasklart längre.

Det handlar ju om att bli tillfreds med sig själv. Kroppen blir äldre, vi får barn, vi blir kvinnor och växer upp. Med åldern kommer förändringar för både kvinnor och män och det är ju logiskt. Helt plötsligt när jag lyssnade kände jag att jag vill nog inte alls faktiskt. Det handlar inte om något annat ställningstagande än att jag känner att jag vill vara en stark kvinna, en kvinna som tror på mig själv och är nöjd med mig som jag är och ser ut. Inte trots mina fel och brister utan på grund av dem.

Människor som är genuina och sig själv, starka människor. Det är coolt - tycker jag.

En människa som är trygg i sig själv och tycker om sig själv - det finns inget vackrare - Ellerhur?

Skitradio

Jag är så irriterad på min stereo i bilen. Fy farao vad dum den är. För det första går den inte att stänga av ibland utan man får sitta länge i bilen och pressa. Sen är det kass kass kass!!!!!!! mottagning. Uppepå detta har den sedan igår börjat med att NÄR jag väl får in mottagning så tystnar den alla fall som om mottagningen var borta men det är den inte. Jävla skitradio.

Jag ska så hårt köpa en ny. Inte helt lätt att hitta för det måste vara en sådan som har stor display för det är sådan som sitter i nu, och jag vill fylla hela tomrummet så att säga. Det lär få bli ett projekt i helgen. Ellerhur?

Väljer sida

I Aftonbladet idag rapporterar från rättegången mot personen som sköt på Utöya förra sommaren. Som journalist är det här naturligtvis hot stuff och det är deras jobb att rapportera och förmedla. På hemsidan ställer man en fråga om hur mycket man ska rapportera, hur mycket tid i media personen ska få.

Personligen är jag väldigt kluven kring det här. Jag tycker att det är otroligt bra att media tar ansvar och faktiskt ställer sig frågan kring OM man överhuvudtaget ska ge denna människa uppmärksamhet. Samtidigt blir jag lite besviken för jag tycker att det är så ofta det finns anledning för media att fundera över sin roll. Demonstrationerna i Salem är ett exempel på när media ger etertid till att sprida propaganda.

Likaså ser jag att det finns skäl till att ge uppmärksamhet till "rätt" sida så att säga. Offren. Vid en våldtäkt så kanske man mer ska beskriva hur offren mår/tänker/känner. Vid massakern på Utöya likadant, mer viktigt att lägga tid engagemang i de överlevande och anhöriga till offren.

Att media tar parti - väljer sida och skriver om det som är mer moraliskt viktigt och inte det som mest säljer lösnummer har jag efterlyst länge. Att ta sitt ansvar och ge stöd och i det visar upp ett föredöme tycker jag är det man kan förvänta sig. Oavsett vad det gäller.

Kanske är det först då debatten kring straffsatser, offer och efterverkan på våldet på riktigt kommer igång. Jag tror att det är en av väg till skärpta straffsater och en mer moderniserad lag. Alla måste ta sitt ansvar det är solklart. Jag tycker verkligen att moralen är urholkad och etiken skev. Jag tycker också att Poliser, präster, advokater, politiker, lärare och andra offentliga personer har ett högre ansvar än gemene man. De yrkesgrupperna har valt att vara förebilder och modeller för samhället. De och media bör alla driva frågorna och se till att det går framåt i samhället. De ska ta ett högre ansvar. Det är när förebilderna gör det man kan förvänta sig som resten av befolkningen kan ställa sig upp och säga ifrån. Ellerhur?

Ren rutin

Jobbar som en iller just nu. Det händer otroligt mycket på jobbet och tiden susar fram. Igår var det ett möte med en fd deltagare, det gick så där. Vi får se vad som händer, det är verkligen svårt med olika kulturer och olika tänk. Idag har jag fullt ös här med deltagare som får jobb, deltagare som försvinner, deltagare som är kloka, deltagare som delar med sig och öppnar sig. Fantastiskt roligt allt ihop.

På förmiddagsrasten åkte jag för att besiktiga Catarinas Audi, ren rutin......trodde jag. Allt var lugnt tills de ska göra bromstestet. PANG så gick bromsröret vänster bak. Det droppade inte utan - rann bokstavligen bromsvätska. Så......ja visst. Körförbud och jag fick lämna bilen på plats så det blev taxi tillbaka till jobbet. Mekonomen ligger tvärs över gatan så det blir där jag lämnar in den. Uffe kör mig hem och ja det blir lite pyssel men så kan livet vara.
Det var bara tur att det inte hände på vägen ner eller när man kör den i trafiken så att säga. Kunde ju gått illa.

Igår kväll hade vi lugn lugn kväll med hämtmat och tv. Ikväll blir det något liknande utom hämtmaten tänker jag. Vi har så mycket folk omkring oss så ibland tar vi oss några dagar/kvällar och bara är.

Behöver slita ut mig

Ska strax iväg och jobba. Igår var jag i Tälje och kom hem sent. Jag tänker idag, skönt att det är bra väder idag igen så jag kan jobba i trädgården. Behöver slita ut mig. Det brukar rensa huvudet - ellerhur?

DANSA PAUSA!!!!

Jag pratar om hur viktigt det är att ha en positiv inställning på jobbet för att det sprider sig. Jag pratar om hur det är så att din egen inställning är den som smittar av sig på andra.

Den här videon måste du se - spela högt om du kan. Det är kasst ljud men FY VAD GLAD MAN BLIR!!! Det bevisar att jag har helt rätt. Titta på kvinna och mannen som står upp. Vi ska rädda eran vinter säger han - den här räddar mig hela tiden.
http://www.youtube.com/watch?v=LXJtVyDVNGI
DANSA PAUSA!!!!

Att inte vara så torr svensk. Att fakstisk leva lite och vara lite glad. Jag förstår att det är många som tycker att jag är en riktig torris själv och med tanke på namnet kan man inte tro det men på jobbet, där är jag faktiskt en riktig solstråle fylld av positivitet. Det trodde du inte - Ellerhur?

Morgonpisset

Oj oj oj. Idag har jag massor att skriva och egentligen ingenting.

Jag lyssnar rätt mycket på radio när jag åker bil, det är för det första så att jag har en väldigt dålig stereo och har noll och ingen täckning så det blir rätt mycket P3. Morgonpasset: ja, det ÄR inte kul. Denna värmländska tjej som låter som en sämre variant av Mia Skäringers alter ego gör mig kollrig, den andra tjejen, Martina är inte bättre hon. De två tillsammans har en i mina ögon tråkig, uttjatad och trist dialog. De alternerar mellan att vara klämkäcka och feministiska till att vara lite "inne" och kvinnliga. Det går så där tycker jag. Denna manliga sidekick de har med för ja han blir inte mer än så. Kodjo är inte kul alls. Han pratar om saker och det bara verkar som om han inte tänkt igenom en enda tanke innan han börjar prata. Han blandar in en massa engelska ord och det låter så fruktansvärt fel. Noll naturligt.

Så här beskrivs programmet: Morgonpasset i P3 hör du varje morgon, en härlig start på dagen. Här får du
senaste nytt varvat med filosofiska utsvävningar, humor, kultur.

Filosofiska utsvävningar? Nej det tycker inte jag. Lite spånigt och aningen pinsamt tycker jag. Rix morgon Zoo, MixMegapol och Vakna med the Voice är program med samma stuk och konkurrensen är hård men Morgonpasset känns som om de försöker göra en egen grej men det blir lite platt. Vad mig anbelangar kan de börja kalla det för Morgonpisset 

Det blir lite som Kanal 1 och 2 jämfört med Kanal 5 och TV4............ De spelar däremot mest varierad musik och DET ska de ha en eloge för. Sen är det den kanal jag har täckning hela vägen med och det är också ett plus. Trots allt är musiken viktigast. Ellerhur?

Olika jobb

När vi under eftermiddagen sedan satt och tittade på olika jobb så var det en av killarna som så gärna ville jobba i gruva så vi tittade lite på jobb. Det här mötte oss...... jag tycker det är liiite tveksam annons - Ellerhur?
http://www.lkab.com/Karriar/Lediga-jobb/jobb/aktuella/LKAB00143/

Rasskrotare till Kiruna
Om tjänsten:

Arbetet består främst av rasskrotning, men även en del akuta skyddsskrotningar förekommer

Hur hade du det när du var 17?

Idag har jag haft presentationer med nya gruppen. Det är alltid kul och otroligt intressant, man får en 15-20 människoöden pang rakt ner i knät. Man blir ödmjuk när man möter människor på detta sätt. Bland annat kan jag berätta om en kille som mitt under brinnande krig i början av 90 talet i forna Jugoslavien flyttar denne då 17 årige pojke till Sverige. Han kommer till först Norsborg där han blir ett par månader hos släkt. Sedan blir han i Flen 3 månader till sist hamnar han i Värmland och där får han för första gången lära sig Svenska.
Kan man tänka sig hur det måste vara?

Att vara 17 år, det är rätt jobbigt för oss alla, att slitas upp från vänner, släkt och trygghet. Allt man vet och allt man kan. När man är 17 är vänner viktiga och livet är självklart och man är oövervinnerlig. Ja, om man inte lever mitt i ett krig. Att komma hit, att inte kunna läsa, prata, skaffa vänner. Att inte förstå vad det står på skyltar, i butiker. Det är svårt att göra sig en uppfattning om vad det måste innebära tror jag. Många människor tycker att invandrare har det "så bra" här. Men jag är långt ifrån övertygad.

Hur hade du det när du var 17? Kan du tänka dig vad en flytt till ett nytt land med nya människor ett språk du inte förstår, att inte kunna höra musik på radion eller förstå vad de pratar om? Att inte FÅ gå i skolan för att du inte kommit fram till din slutdestination så att säga? Skulle du vilja byta? Nej, trodde inte det.

Den här killen, nu man, är ödmjuk. Han pratar bra svenska och han har en bra utbildning. Han har jobbat som cnc-operatör och nu när kroppen säger till måste han byta branch - DÄRFÖR är han i vår utbildning. Han hade en tuff tonårstid - han faktiskt missade den på många sätt. Men han är en bra person. Hans öde är inte ovanligt - jag möter den här typen av människor varje dag i olika form. Jag ifrågasätter verkligen folk som ivrar och tycker att de kan och vet så mycket kring invandrare, invandringspolitik och uttrycker en massa, i mina ögon, skit om hur det är och går till. Min självupplevda erfarenhet säger mig att det inte är så. Men jag brukar ju se saker lite annorlunda. Ellerhur?

En gång till

Oj vad dagarna hann iväg.
Påsken var trevlig med påskmat på lördagen med alla. För övrigt har vi träffat Lina och Rille en massa, igår var vi 11 personer på lunch hos dem. Riktigt trevliga människor alla.
Det blev en hel del trädgårdsarbete också i helgen och nu är L dunderförkyld.

Idag startar jag ny grupp och det är kul och intensivt kan man säga. Insåg också att det är kort vecka och det var en extra överraskning :) jag ska till Kullbergska en sväng efter jobbet och sedan ska jag hem och vila vila vila. Det blir nog filmkväll ikväll. S är och bakar med CJ så det skulle kunna bli lite hembakt bröd ikväll.

Var och handlade i helgen och känner hur jag gillar Willys mer än de flesta butiker. Citygross handlar jag på rätt ofta men jag tycker det är dyrt. Citygross i Nyköping blir det  då jag hämtar S, det ligger också precis där han som är världsbäst på att klippa klor är så ja - fredagar vid 3-4 är jag och S där, av bekvämlighetsskäl. Visst åker vi förbi Willys i K-holm också men då måste man stanna en gång till och det känns ju så där. 

När jag kom till jobbet idag kom en av mina deltagare och gav mig choklad och en vacker scarf, han hade köpt det i Dubai när han var där. Han ville visa sin tacksamhet för min förståelse då han och hans fru åkte för att begrava hans svärfar. Jag kan inte förstå hur man skulle kunna tänka på något annat sätt men  så är det kanske.
Nu ska jag styra upp nästav veckas schema och sen bege mig tror jag, måste tanka lite också. I helgen blir det eventuellt en variant, S ska till Stockholm förmodligen fredag och jag eventuellt redan lördag för ett typ spaningsuppdrag. Kan bli intressant, ska skruva lite möbler också,  hur som helst så ska jag upp på Söndag om inget annat. Fy för den lede idag, jag är helt sänkt på grund av skitväder och kan inte alls jobba upp någon värme eller större arbetsglädje. Den kommer nog imorgon får man hoppas - Ellerhur?

Väldigt skönt

Igår vaknade jag och insåg att min ena lins gått sönder, jag kan inte alls förstå hur det gick till, så jag blev hemma igår. Jag passade på att göra en synundersökning, den gav inga nyheter, jag har fortfarande väldigt dålig syn -7,5! Men jag fick ett gäng endagslinser och snart kommer de nya jag beställt på nätet.

Jag kände att det var en fixardag så jag åkte och bytte däck på Kian, fixade altanen och eldade lite. Catarina kom hem och vi åt en en kombinerad middag/kvällsfika. Väldigt gott. Jag har, och hur många kan säga det, en fantastisk svärmor. Hon är rolig, snabb, intressant och otroligt snäll. Jag beundrar hur hon alltid orkar och ser möjligheter, hon inte det minsta backar för svårigheter och alltid precis alltid är hon rak och ärlig. Väldigt skönt.

På kvällen tittade vi på Greys Anatomy och både L och jag spelade Rumble på telefon - det är inte klokt hur vanebildande det spelet är.


 

Jag satte in annons på Audin under kvällen också, kolla här: http://www.blocket.se/sodermanland/Audi_A6_NY_KAMREM_3_uppsattn__dack_medfoljer_39613630.htm?ca=12&w=1 sedan blev det mer spelande innan vi gick och la oss. Idag är det halvdag egentligen men jag har en del att göra och jag ska hämta S och J efter skolan så jag stannar kvar här en stund. Jag får ny grupp på tisdag så jag ska förbereda för det. När jag kom till jobbet hade kockutbildningen satt fram fika och en väldigt vacker tårta/bakelse/kaka variant. Det blir nog runt 9 att imundiga den.

Nu blir det provförberedelse och fix. Just det! Jag pratade med två gamla deltagare igår, bägge har fått jobb. Det är två kvinnor jag tycker otroligt mycket om och jag blir så glad när det gått bra för dem.
Det är en extra belöning och morot för det här jobbet.
Vårfjäril på tomten Gott!

Helgen blir påskig och härlig med massa fix hemma. Totally great - Ellerhur?

 

Personligt

Igår såg vi på Big Brother. Jag kände efteråt att jag kan faktiskt inte se programmet. Det får ganska stora effekter på mig själv och mitt tänkande. Jag mår fysiskt illa. Jag blir så otroligt avtänd på flera plan. Det är inte bra. Jag lägger ingen värdering i alls hur andra gör tänker eller resonerar, jag kom fram till att det är högst personligt och jag kan inte sätta ord på det utan att bli alldeles för invecklad.

Men jag har bara bestämt att jag ska inte se programmet. Det är ju ett ganska enkelt val - Ellerhur?

Illa

Har börjat spela ett spel som heter Rumble på telefon - helt sjukt vanebildande, extremt roligt OCH lärorikt. Jag spelar hela tiden, på jobbet, i soffan, när jag ska sova till och med i affären! Jag blir dessutom otroligt irriterad om det är så att någon stör mig så jag inte kan spela med 100 fokus......Fan jag har blivit en riktig iPhone-nörd. Illa - Ellerhur?

Locket på?

Jag har funderat massor kring det här med skrivande. Jag stod i morse och gjorde mig i ordning och funderade på hur fan man än gör så blir det inte fullt ut i skrivandet. Jag tänker att om jag skriver här så finns det de som läser som har tankar eller får funderingar kring det jag skriver, det är egentligen inget jag måste ta hänsyn till men det gör jag och det tycker jag man ska. Om jag skriver i en anonym blogg så blir det alla fall så att OM någon som känner mig så kan de snabbt räkna ut att det är jag eller alla fall så känner jag att jag måste använda andra ordval, andra uttryck, omskriva mitt liv och leverne och då - ja då är det inte fullt ut alla fall.

Jag kan naturligtvis skriva precis det jag tänker och känner för mig själv, det gör jag också. Anledningen till bloggandet är enkelt - ibland får man feedback på det man skriver och det är upplyftande, lärorikt, intressant och emellanåt provocerande. Jag gillar det.

Det irriterar mig att jag inte känner att jag helt fullt ut kan skriva vad jag vill om mig själv som mig själv. En fundering i det är om jag har saker att skriva, säga eller uttrycka som jag lägger locket på? Eller om jag är sjuk på något sätt som har en önskan att säga saker uttrycka tankar? Är jag sann mot mig själv? Är någon det? Är det fasader vi håller på och fast vid som blir en sanning i sig?

Ja, någon stans här i tankarna var jag färdigsminkad och åkte till jobbet. Jag ska fortsätta spåret jag är inne på och jag ska skriva av mig det jag tänkte på som var anledningen till detta ändlösa ordbajseri. Men det skriver jag nog på jobbdatorns dokument. Men jag ska också skriva ett inlägg här om en liten stund, jag var med om något igår som jag vill ventilera lite. Alldeles strax - först ska jag ut i solen och ta en kaffe och en vidrig giftpinne. Jag måste verkligen sluta röka - Ellerhur?

Sjuk

Igår blev jag hängig under kvällen och la mig tidigt. L var på krogen och när hon kom hem var jag helt förstörd snorig febrig och mådde verkligen kass . Jag har haft feberdrömmar och det var länge sen! Jag ska ta det lugnt hela dagen och måste bli kry till imorgon. Skitväder igår men fint idag, jag hade velat vara i trädgården men det är inte aktuellt - Ellerhur?

RSS 2.0