Utan inbördes ordning

Ikväll har jag letat upp bilder i min mobil och det blir nu en serie helt random utan inbördes ordning och bara för att jag vill.
Hösten kom och fåglarna stack
Lovisa och jag träffade en av hennes vänner som undrade kring vår relation


 Lovisa flyttade en bastu  Det kallas teleskoplastare!
 Cool bild! Något för Vicky kanske? James kommer på helgerna till oss

 Före  Mini homemakover till Sebastian i Julklapp

 Men sen....... Efter!  Det var mörkt ute innan jag var klar!


 Det är så vi bor....Att jobba 40 procent resulterade i - hembakat matbröd, knäckebröd, semlor, cupcakes och kanel bullar. Kort och gott för mycket tid men gott....

  Nu jobbar jag fullt och har eget rum!

Så lever vi - Ellerhur?

Nöja sig

Jag har sett reklamen för E-darling.

De profilerar sig som en sajt för folk med höga anspråk.

Det är ibland en tjej och ibland en kille som pratar, budskpet går fram: OM du är en person med hög inkomst och utbildning - då söker du likasinnat folk. Det är de människorna som ställer krav på sin partner, omgivning och tillvaro.

Som om man inte har krav på sin partner för att man inte är högutbildad? Som om bara för att man inte uttalar bokstaven i med tungan mot framtänderna, bara för att man inte handlar kläder på NK och inredning på Svenskt Tenn så får man nöja sig med det man får?

Lika barn leka bäst? Men kärlek då? När man bryr sig om någon - om sig själv och man vill bli och är lycklig.
Det borde räknas mest. Ellerhur?

Lite pirrig faktiskt

Jag ska åka till nya jobbet imorgon. Det är precis det jag gjort innan men jag är förväntansfull och laddad.
Det kommer ta en stund att åka dit - ska lämna Sara i Tystberga först. Men jag har en kanonbra bok i bilen att lyssna på. Jag lyssnar på "Saffranshjärta". Det är min favorit Katarina Ewerlöf som läser.

Det blir nog lite svårt att sova ikväll. Jag är lite pirrig faktiskt - det får man vara. Ellerhur?

En dag

Hittade en gammal text jag skrev som ett intro för ett tag sedan, lite kul att läsa delar av olika starter jag gjort.

Solen lyser genom träden ner på stigen där vi går. Jag känner det stora varma handen kring min. Vi pratar om ditt och datt, jag tittar upp på den starka man som går vid min sida. Ska vi leka sanning och konka? frågar jag.
Vi leker det en stund, väldigt oskyldigt och trevligt. Vi går ganska långt och stigen ringlar sig i den djupa Småländska skogen. Det doftar av gran, marken är mjuk med rännilar av myror som rör sig över stigen. En tvär kurva sen öppnar sig en äng med blommor och unga björkar. Vi passerar den och kommer ut på en udde. Den kallas Kalvudden. Det finns ett par gamla hus eller torp där och det är omgivet av vatten. Det är otroligt vackert.

Vi står där en stund och när vi går tillbaka fylls jag av en längtan och tittar upp på mannen och säger:
Vet du pappa? En dag ska jag rida här!! Sen springer jag i förväg och låtsas att jag galopperar vilt. Jag frustar lite som en häst och vänder tillbaka. Jag är ungefär 10 år.

Jag tar allt det vackra förgivet. I min värld är det alltid sol och somrarna på landet i Småland ska alltid vara, jag är inte minsta tveksam om jag kommer att få rida på just den stigen där en annnan dag. Livet just där och då är mig givet och ingen kan ta det från mig.

Riktigt så enkelt blev inte livet, men vems liv är så?

Jag är yngst av 6 barn och mina föräldrar är ganska mycket äldre än jag. Jag är en av 8 i familjen. Jag har kommit till vissa slutsatser och en av dom är att man får/tar sig en viss roll i sin familj. Yngst är också bortskämd och kanske ser mina syskon det så. Jag gör inte det. Jag kan tycka att det inte var någon som blev det och jag kan tycka att vi alla blev det.

Mina barndoms somrar skedde just där i det idylliska Småland - nere på Torshult. Där lärde jag mig mycket av livet och om mig själv. Där lekte jag häst med min 4 år äldre syster, där hade jag min första sexuella historia, där såg jag fylla som var bra och sådan som var dålig. Där var jag magsjuk så det bokstavligen sprutade om det. Där fick jag köra bil uppför den lilla grusvägen. Och där fick jag mycket riktigt rida både en och flera gånger på hyrd häst.

Min pappa då? Ja, en man - verkligen på många sätt. Han var alltid stor stark påhittig och lite mystisk när jag var liten. Han var en doldis i mitt vuxna liv och nu på senhet har vi återfått den nära relation vi hade när jag var liten. Min mamma var trots att pappa var "MANNEN" - var den som styrde i alla år. När mamma gick bort blev pappa bokstavligen halv och det är en ganska bruten man jag träffar idag.

Jag sitter i ett hem nu. Jag är vuxen och vissa dagar är jag bara här och nu. Men ibland kommer livet, det förflutna ikapp mig och jag funderar på vem jag är och varför. Ibland undrar jag vad som hänt om saker blivit/varit annorlunda.
Många människor har passerat i mitt liv. En del har stannat ett tag men nästan alla är borta idag. Vad det beror på är så uppenbart för mig idag. Det beror på mig själv. Jag är också helt tillfreds med det.


Ibland önskar man bara att man fick vara liten......Ellerhur?

Jag fattar

Idag har jag funderat kring reklam och påverkan. Jag är vansinnigt "lättlurad" och vill gärna prova nya saker till städ disk och utseende. Jag går på det mesta där faktiskt. En stor del beror på att jag tycker att det är så kul att städa och fixa och få det där WOW resultatet. Jag är nog den ultimate kunden så. Jag vet att min mamma också gillade nya saker så. Vi brukade skratta åt sådant. Sara är likadan så jag antar att det går i arv. Eller inte. Det är nog mest miljö.

När det gäller utseende är jag galen i reklam för foundation och rynkkrämer. Det är med stor glädje jag köper den typen av produkter och när jag använder dem "känner" jag mig mycket slätare och finare. Det är inte jakten på att se ung ut det är mer glädjen över att bli delaktig i någon sorts trolleri.
Jag vill ha den där känslan. Jag är så lättlurad, jag fattar det. Men det hindrar mig inte från att med nästan frenesi köpa ansiktsmask, peeling och rynkkräm för att sedan avsluta med en utslätande bra foundation.

När jag är klar tittar jag mig i spegeln och resultatet är inte något swisch alls men jag gillar det och det är ju det som är viktigast. Ellerhur?

Häftigt faktiskt

Nu på kvällen har vi varit ute och åkt pulka efter bilen. Det är sjukt kul. Det finns en bit bort här en väg i skogen. Nu är vi frusna och sittter och är mer än tacksamma för värmen i huset.

Idag fick vi igång 940:in också - batteriet har variat dött men nu så. Fast vi har inga vintersulor på den så det blev inget åka med den. Vi kan fan inte bestämma om vi ska ha den som vinterpulka eller sälja. Svårt val faktiskt.

När jag kom hem så fick jag lite svar på något jag undrat kring, som alltid finns det två versioner och det slog mig för min egen del i livet att så är det faktiskt. Man upplever sin egen verklighet. Det har alla rätt till.


Idag träffade jag en tjej som jag gick i skolan med - väldigt kul att se henne här nere och hon hade känt igen mig. När jag såg henne tyckte jag att hon verkade bekant och när jag såg hennes namnskylt chansade jag och jo det var hon. När jag åkte hem så tänkte jag på det här att känna igen folk. Är det verkligen så att man inte förändras mer? Att vårt utseende är ganska stilla och våra karaktärsdrag så starka att man efter 25 år kan känna igen någon så? Ganska häftigt faktiskt.

Nu ska jag kolla mail och kanske skriva lite tror jag.
Vill bara avsluta med att säga att jag har samma telefonnymmer som innan, åtminstonde tills nästa vecka när jag får min jobblur, men jag har inte Facebook kvar. Jag har lagt den helt vilande och det beror inte på något särskilt eller personligt mot någon. Det var inte ens ett svårt beslut. Bara ett beslut. Ellerhur?

Jag vet att jag kommer att trivas

Himmel vad tiden går. Igår jobbade jag sista dagen på skolan och det var riktigt skönt - flera elever var lite besvikna, vi pratade massor och det är surt att göra dem ledsna men jag blev väldigt glad över deras omdömen om mig. Bra feedback var det verkligen något jag tar med mig.
På kvällen kom Sara och James och när vi ätit middag tog jag med mig Lovisa i bilen till Nyköping. Jag hade bokat hotellrum och vi tog en drink i baren, där vi pratade med lite folk, sedan blev det ansiktsmask och en drink till på rummet. I morse gick vi upp tidigt och åt: HOTELLFRUKOST!!!! Väldigt gott.

Väl hemma igen har jag städat, gått i skogen, fixat på tomten och handlat mat och vin. Nu har vi ätit och Lovisa och Sara sitter och spelar SuperMario Kart. Det låg och väntade på oss när vi kom hem - lyckan var total för Lovisa.

På måndag börjar jag mitt nya jobb. Jag är laddad till tusen och lite pirrig. För första gången på länge får jag nu eget rum! Jag vet att jag kommer trivas och får bra folk omkring mig. En av kollegorna, Uffe har sagt att det är ett bra gäng och Uffe kan man lita på. Skönt att börja på ett jobb där man VET att man kan det man ska göra och är bra på det. Riktigt skönt. Dessutom har jag en kalasbra ljudbok som jag ska ha i bilen så jag kan nästan inte bärga mig.

Ikväll kan det blir lite pulkaåkning efter bilen. Jag är inte jättepepp men det kanske kan vara kul en stund. En god kopp kaffe skulle kunna muta mig till bilen och pulkan en stund. Jag är också sugen på att se film. Lovisa och jag köpte en box med 12 blandade filmer idag. De verkar helt okej de flesta så jag vill ha tv-kväll. Tänkte göra lite salsa och äta nachos med vin........... har tänt ljus och det är varmt och skönt inne. Inte fel. Ellerhur?

Ser vi

Oftast ser vi bara det som är fel och inte det som är rätt. Ellerhur?

Ont i halsen

Idag är jag hemma och är tokförkyld, snorig och yr. Jag har ont i halsen vilket är väldigt märkligt med tanke på att jag har opererat bort toncillerna för många många år sedan. Jag kan inte fatta att jag är sjuk - jag är fan aldrig sjuk. Jag ska jobba i helgen också så jag hoppas att jag blir frisk. Blir hemma från skolan imorgon också - jag har bara en lektion på fredagar så det är en bra dag att vara hemma på - Ellerhur?

Vare sig man vill eller inte

Idag är det Lovisas födelsedag! Hon är hemma och är sjuk så det blir inget galet fira men lite ska vi nog få till.

Jag ska strax åka och vikariera på skolan, jag ska ha en 8:a i historia. Spännande.......... typ.
Fast historia är intressant, jag kommer ihåg en lärare jag hade i mellanstadiet som var så himla duktig på att berätta saker och det gjorde historia väldigt roligt.

Funderar på att skaffa mig en ny lur, inser att det är dags att skaffa en iPhone, Sara har varit på mig under helgen också - dags att kliva in i nya tiden. Men jag får se. Det är inte bråttom. Det är faktiskt lite svårt för jag tycker att jag inte kan hantera den och är inte säker på att jag vill heller men ja ja - det visar sig. Tekniken är något man också måste hänga med i vare sig man vill eller inte.

Nu ska jag läsa nyheter och sedan åka iväg - det är halt idag så man får ta det easy - Ellerhur?

Rent personligt

Det har hänt lite de sista dagarna, i torsdags när jag kom till jobbet så hade jag en lapp där en person sökt mig. Jag ringde upp och har nu fått ett erbjudande jag inte kan eller vill tacka nej till. Så - jag kommer byta jobb igen. Det är en stabil lösning och jag är väldigt glad. Uppepå detta fick jag in en annan grej som passar bra in i livet. Roligt att vara uppskattad och bli lite jagad sådär. Väldigt kul.

Idag är det lördag och när jag vaknade gick jag ut med James en stund och sedan har vi ätit och fixat hemma. Sara och jag har handlat och om ett par timmar ska vi äta middag med hela stora skaran för vi ska fira Lovisas födelsedag som är på måndag egentligen.

Det blir en ganska lugn helg och på måndag ska jag till skolan för att se till att rätta allt jag begärt in så att jag inte lämnar lösa trådar efter mig. Jag ska också göra en ordentlig överlämning så att det blir minst strul för den som tar över och eleverna. Det känns lite trist att byta jobb för elevernas skulll men det är för lite timmar och för osäker framtid så jag väljer så här.

Annars, rent personligt är jag ganska tom - har inte mycket att skriva. Tycker inte särskilt om eller mot eller för något alls just nu. Jag bara är och det rullar på och jag mår bra. I vanliga fall brukar jag bli euforisk eller nedstämd i sådana här lugna lägen i livet. Just nu bara är jag och tom är kanske inte rätt ord jag bara flyter med.......ja då har jag väl flyt då. Skit samma - epitet på allt är inte viktigt. Visst finns det saker jag oroar mig för eller saker jag tänker på eller tycker kring men inget som specifikt drar igång mig. Är det något av allt just nu som jag kan peka på så är det att jag saknar Sebastian. Vi pratar för sällan och ses åt helvete för lite. I min mening. Jag ska ringa honom idag - nu faktiskt. Bra ide - Ellerhur?

Väldigt gott.

Idag har jag verkligen haft en härlig dag. Jag gick in till Robert på morgonen och vi pratade lite om allt och inget och bestämde att vi skulle äta middag ihop alla 3, sedan hade jag lektion och det gick väldigt bra. Vi avslutade lektionen med en lek där jag beskrev ord och de fick gissa och stava. Lättsamt och bra. Jag är laddad till tusen för våren samtidigt som det är en del förändringar på gång. Vi får se vad som blir och sker.

Efter jobbet åkte jag och handlade och då fick jag en idé. Jag bestämde mig för en god efterrätt.
Åkte hem och satte en deg. Förberedde middagen och sedan gick jag några kilometer och mötte Lovisa - lite lite mörkt men det gick bra.

Maten bestod av korv och makaroner (jag åt kyckling) och sedan till grand finale - Hemmagjorda semlor!
Väldigt gott. Jag gjorde ganska små och Lovisa och Robert åt med god aptit, Magnus fick smaka och jag tog en jag med.

Efter disk och plock gick vi in till oss och har haft sån där tid som jag fullkomligen älskar: lugn - lite tända ljus med viktiga djupa diskussioner varvat med skratt. Just nu ska vi kolla lite tv och fick sällskap av ett par ryssar.

Life's on the bright side - Ellerhur?

Mer bilder....

Mer bilder.....Lite spooky - Ellerhur?

Renovering och fiffiga lösningar!

Det blev en prommis på nästan en timma, men hu så kallt. Det blev lite vinter bilder och nu dricker jag kaffe latte. Sara ska ta sig neråt och jag vi ska äta köttbullar och potatismos idag......igen. Lovisa beställde och jag vet att Sara gillar också.

 Jenny och Alexandra kom och vi spelade Monopol - Alexandra vann stort!

 Vi drack lite vin och den vite ryssen var här också...


Före ...........

Efter....fast färgen ser inte ut som den är på riktigt.Julkaktusen som är så gammal, månen långt bort och sedan köket - en sockerlåda eller två kan bli skafferi och förvaring! Kokboken jag letat upp en härlig middag som jag ska bjuda Maria, Ingemar, Lina och Jeppe på. Lilla Elsa ska vara med! Sista bilden är garderoben som Lovisa byggde - ett draperi ska jag fixa sen är vi hemma!
En del renovering och fiffiga lösningar!
 
Ett frostigt vinterland men vackert - Ellerhur?

Så får vi se

Himmel och plättar - vi blev sittande framför tv:n igår till halv 4 i morse.......ganska skönt men det blir lite snett idag kan man säga. Nu har vi alla fall vaknat till liv och ätit frukost eller ja fan lunch.
Idag ska jag ta lite bilder som jag skrev om häromdagen och sedan lägga upp här. Det blir så snurrigt med tiden när man är ledig så här.l

Jag ska också skriva ett mail idag till ett företag så får vi se vad det ger. Väldigt mycket roligt och spännande på gång nu. Det är kallt som fan idag men jag tror jag ska ut på en promenad en stund. Då får nog också kameran följa med. Det kan bli fina vinterbilder kanske.

Om en stund ska jag Lovisa och Lollo gå och kolla på det som kan bli Saras boning här. Det blir bygga till våren och sommaren. Sen ska vi börja fundera på köket och vi ska bygga altan.........
Mycket projekt blir det - Ellerhur?

Publicering

För ett antal dagar sedan skrev jag att jag höll tummarna. Nu är det klart så jag kan berätta.

                                                             Min bok är klar!

                                    Dessutom, jag har klart med publicering för den!


Jag förstår så klart att det inte kommer att bli någon skriande efterfrågan men det är inte därför jag gjort den, jag har skrivit helt och hållet för mig själv. Det har inte varit lätt att få ihop det kan jag lova. Mycket att ta hänsyn till men jag är väldigt nöjd med resultatet.

Och faktiskt - det är bara det jag tycker som är viktigt här. Ellerhur?

Då tittar Lovisa på mig

Vilken dag - vilken helg!

Igår vaknade vi och ligger och klurar i sängen - jag funderar på en lugn dag och bara skrota hemma lite, ägna mig åt just ingenting. Då tittar på Lovisa på mig och säger: vi kan väl måla om idag? Javisst säger jag och sagt och gjort så åkte vi och köpte färg och annat viktigt dessutom fick vi tag på ett element som vi behövde ha. Tillbaka hemma målade vi och målade och målade. Inte så strukturerat som jag tänker mig att man gör men gjort blev det och BRA! Det blev en lila fondvägg och vitt förövrigt. När Lovisa är i farten blir det mycket gjort och hon och jag tillsammans är en grym kombination.  Under kvällen sedan kom Lollo C och vi fikade med henne. Hon var hängig så jag gjorde varm choklad och vispgrädde. Väldigt gott.

När vi vaknade idag var det dags för röjning i trädgården och Lovisa bestämde att hon skulle för egen maskin göra en garderob som vi bägge längtar efter mer än mycket. Jag har sågat, burit och eldat hela dagen. Det är fortfarande en farlig fart i brasan och då har det brunnit sedan kl 14 idag. Carro kom hit och sa hej men sedan var det dags för att ifärdigställa allt. Lovisa har gjort en vansinnigt bra och fin garderob till oss och jag hann iväg och handla mat.

Nu sitter vi med tända ljus och tittar på tv, jag gör korta avbrott för att ösa i det sista i brasan. Det blir en lååååång dusch ikväll för jag luktar brand. Självklart lyckades jag elda upp en del av mitt hår, jag brukar göra det, så det känns som det är viktigt med balsam och kanske ett tag med saxen.

Vi ska titta på Gladiatorerna nu om en stund också - en tävling Lovisa skulle klara sig galant i tror jag.
Imorgon kommer Sara och James. Det ska bli kul att se vad de tycker!

Det ska bli spännande att se vad morgondagen ger - Ellerhur?

Vänta lite

Åkte verkligen hem och gjorde ingentng och jag har sovit ut idag. Väldigt skönt.

Solen lyser och det finns massor att göra idag men inga stora saker tänker jag. Det ska nog bli mest lugn hela dagen. Det finns en massa borden och måsten men jag får faktiskt se om vi orkar.
Ska alla fall laga något gott till middag tänkte jag.

Jag är kaffesugen som attan men får vänta lite till för Lovisa sover och jag vill inte väcka henne.

Nu kom jag på: Jag ska ta massa bilder och lägga upp idag - sånt är kul! Ellerhur?

Jag vill hem

Igår åkte jag från jobbet till Salem och träffade Sara - väldigt trevligt. Hennes tatuering är fin verkligen. Vi åt hon och jag sedan åkte jag till Tälje och tillbringade kvällen över ett par koppar kaffe hos Mia.

TACK snälla Mia - trevligt och roligt att ses.

Idag är det jobba och sedan blir det möte inne i stan innan jag far hem. Jag har inte sovit jättebra inattt - man gör sällan det när man sover borta. Så jag vill hem och ta det lugnt.

Just nu sitter jag med lite gröt och en kopp kaffe och försöker få igång kroppen. Ska surfa runt lite på nätet en stund.

Jag sitter och funderar kring det här med vänskap, det är tydligt att det inte betyder samma sak för människor. "Bästa vän" - "För alltid"  och så vidare det är uppenbart att det inte står för samma sak för alla.

Vissa saker bara gör man inte tycker jag. Beter man sig illa förtjänar man all skit man får.
Karma is going to get you! No doubt!


När jag kommer hem ikvälll så ska jag verkligen vila, kolla tv och bara göra inget.
Ja, vika tvätt kanske men för övrigt - inte ett skit. Imorgon ska jag börja dagen med att sova ut. Ostärt.
Å andra sidan brukar mina planer gå om intet, så vi får väl se hur det blir. Ellerhur?

Kan inte minnas

Idag och imorgon jobbar jag i Stockholm så jag blir kvar här inatt. Igår var jag aktiv på dagen och fixade till tvättmaskinen och städade hemma. När Lovisa kom hade jag fixat köttbullar och potatismos och sedan gjorde vi: ingenting. Faktiskt absolut inget. Lyssnade på musik, pratade och bara var. Otroligt skönt. Ja, jag fick tvättat en del också men inget flaxande eller så utan lugn och ro. Bästa på länge faktiskt.

När jag gick och la mig igår virvlade det i huvudet av massor och jag fick ritkigt bra ideér till min bok, är det någon som tror att jag minns det idag? Skulle inte tro det - jag blir så irriterad på mig själv men det kommer väl tillbaka. Jag har det kvar i stora drag men kan inte minnas hur jag riktigt tänkte.....

Sara gjorde en tatuering igår och den var riktigt fin. Ska försöka åka till Salem och träffa henne en sväng idag tänkte jag. Hade tänkt att träffa pappa också - får se hur jag får ihop det.
Kanske jag också borde träffa någon kompis när jag ändå är här,,,,,, jag är så värdelös på sådant. Men jag eftersom jag ändå ska till Salem borde jag nog........ det var länge sedan......ja kanske det alla fall.

Snart fyller Lovisa år och jag ska fixa lite till hennes dag också, god mat kan jag avslöja och en present som jag försöker få till........hon försökte regissera mig igår men se den gubben gick inte.
Nu ska jag strax åka härifrån men först ordna en foundation - imorgon är det halvdag för deltagarna och sedan hade jag tänkt äta med Ida och sen hem - men nu planerade en kollega att jag ska ha ett möte efter dagens lektioner och då blev jag lätt frustrerad - jag gillar inte att folk duttar i min tid. Jag jobbar på timme och kan välja att åka hem kl 12 if I so please.......men nu blir det en lunch med Ida och de andra och sedan ett möte på annan plats så det löste sig fint. Det kommer bli trevligt tror jag.


Snart är det vår.........jo jag tycker det - jag får tycka som jag vill. Ellerhur?

Analys

Nytt år och nya tag.

Jag brukar skriva och analysera året (det gör jag ju om det mesta) så här kommer  2011's analys.

Året började extremt bra, förra nyår spenderade jag och Lovisa i Södertälje och nyårsnatten var magisk.
Jag trivdes bra på mitt jobb medan Lovisa hade ett jobb som lämnade mycket övrigt att önska.
I mars händer en olycka som sätter en sordin av helvete på hela året. Det har varit tungt och svårt. Vi firar midsommar på Kvarntorp och det är starten för vår flytt hit och bygget/renoveringen av torpet.
Att bo i Flen är underbart - att bygga om och se hur ett hus växer fram är otroligt svettigt roligt och spännande. Detta gjorde att det blev tungt ohållbart och svårt att åka till Stockholm att jobba. Det tog mig nästan 4 timmar varje dag och ibland mycket mer då tågen inte funkar som tänkt alltid. Så - jag skaffade jobb i Flen.

Det har varit många bakslag 2011 men några fantastiska framsteg också - det har gått upp och ner verkligen. Bergochdalbana. En tur jag gärna varit utan och som jag vet att mina närmsta skulle göra allt för att slippa. Julen blev dock trevlig och full av god mat och värme. Nyår var jag hos pappa och där var Sebastian också. När klockan var 10 åkte jag och hämtade James och sedan som en vilde till Flen - snabbt byte av kläder sedan var det raketer och nyårsbubbel med Lovisa och vänner.

Året har varit fyllt av svårigheter och faktiskt: skit. Men också: kärlek och närhet - det hade inte gått utan. That's for sure.

2012 ser ut att bli något mildare men vi är alla förändrade. Vi är lite mer försiktiga, rätt tilltuffsade och mest av allt - ödmjuka.

Jag ska söka nya jobb tänkte jag för skolan kommer ta slut till sommaren då nedskärningar är på gång. Jag har mycket funderingar och planer. Lovisa och jag ska förska göra en resa under året. Vi behöver det, vi två. Vår relation har under 2011 blivit stark och vi jobbar hårt. Det vi upptäckt är att vi jobbar väldigt bra ihop. Vi kompar varandra väldigt bra. Det är inte lätt det ska gudarna veta och jag har barn, det är en stor åldersskillnad, vi bor 8 m från svärföräldrar och allt annat som är i en relation. Men ingen av oss vill vara utan allt detta.

Idag är det hemarbete och jag ska försöka få igång vår tvättmaskin - får jag det ska jag tvätta som FAN!!
Lovisa jobbar idag, jag ska försöka fixa god mat till kvällen. Imorgon och torsdag jobbar jag i Stockholm. Jag ska passa på att försöka skriva ut uppsatser så jag kan betygssätta dem i helgen, jag har måndag på mig också för jag har inga lektioner då. Det känns bra. Gott om tid och den tiden ska jag ägna åt finaste Lovisa.

Solen lyser idag, det är nog ett tecken på ljusare tider. Ellerhur?
RSS 2.0