Förvirrande inlägg

Det blir väl inte så ofta som man tänkt. Vaknade halv 7!, pigg gick upp och eldade och tog James på promenad. Te och fil i soffan med tv medan lördagen kom till liv. Sedan har det gått i ett. Målat, vattnat hästar, gått med hunden, städat huset, flyttat möbler (lekt extreme home make over) ätit och eldat igen. Hysteriskt men väldigt kul.

Nu åkte sambo på fest och jag landade i soffan igen, precis som i morse med te och brasa.

Imorgon tänker jag att det blir lång prommis med hunden och fixa Catarinas bil. Sara kommer hem och jag behöver ladda för måndag. Att det inte blir som man tänkt, så är det nog för de flesta, så jag räknar inte med att planen håller :)Jag har ett otroligt bra liv. Det är jag tacksam för. Tungt emellanåt och det har jag fattat att jag kan jobba på och vara medveten om. Jag ser mina fel och försöker göra bättre. Det jag också börjar förstå är att det är okej att vara snäll mot sig själv. Det är nog det svåraste, varför vet jag inte.

Det jag också lägger märke till mer nu är hur många fantastiska människor jag har runt mig och möter. Det är verkligen så att om man släpper in folk då får man gott ur dem. Det är en häftig upptäckt.

Mitt närmsta mål är att jag ska försöka släppa in våren så kanske jag gör någon mer häftig upptäckt. Jag får bli lite DiLeva-hippie-yoga master så jag blir ännu mer här och nu.

På stallet idag fick Bus hälsa på Lovisa. Det är stort med tanke på astma och lite lite rädsla, men det gick bra.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0