Ömsom vin ömsom vatten....

Det är skönt att bara vara.
Vi är i helgen i Flen (som vanligt) veckan har varit extremt bra - det går så fort bara. Jag fick åka lastbil i fredags hela dagen med chaufförer på norrsidan. Intressant och lärorikt. Jag fick se när dem tippade och det är riktigt spännande kan jag säga. Killarna var trevliga, ganska typiska lastbilschaufförer och det känns som om det kommer kunna bli ett riktigt bra samarbete med dem. 

Lovisa var ute med jobbet, jag hämtade henne igår kväll och hon hade haft trevligt. Jag åt lasagne med Catarina och Robert som också har besök av Catarinas systerdotter. Trevlig kväll med dem och idag har vi skypat med Linda lite. Det är helt galet hur långt bort hon är. Jag önskar att hon var här och samtidigt vet jag att det är verkligen en livsomställande resa hon gör så det är hon väl värd. Hon verkar verkligen ha kul.

Om en stund ska jag läsa lite och sen blir det mys och slutligen ska jag laga lite god mat. Kanske blir det en sväng i gymet också, jag var ute och gick en timme i morse. Riktigt nice. Den här helgen har det inte blivit något vin alls, det får bli nästa helg kanske.

Imorgon ska vi köra med Sara lite och sen ska hon äta med oss. Ska bli bra tänker jag. Sara har förresten fått världens bästa extrajobb, kul för henne och hon är väl värd alla fördelar det innebär. Riktigt bra.
Sebastian jobbar och sliter verkligen. Ja, tänk - bägge mina barn jobbar och tar hand om sig. Det var det nog en del som tvivlat kring.......JAG personligen har aldrig tvivlat och jag är verkligen stolt över mina två fina barn.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0