En stad i världen.

Ett ungt par som bor ihop - den ena parten smyger över till grannen och har sex emellanåt. Den bedragne fattar ingenting och när det uppdagas så ges chans på chans till bot och bättring.

En annan medelålders kvinna, bitter som få och elak så fort hon ges chansen. I offentligt forum är hon sååååå stolt över sina barn men i privat sfär hånar hon och motarbetar sina barn. Ger dem dåligt samvete och självkänsla i det mesta för att överglänsa och slippa se sitt eget misslyckande.

Ett ungt par där han är trygghetsnarkoman och inte orkar göra sig själv lycklig och hon med allt för många sambokilon gör allt för att synas och slippa ta ansvar. Låtsas att dem är lyckliga och gör allt för att hålla bilden av ett lyckat förhållande vid liv.

En ensam kvinna på pizzan som har barn med flera olika män på bygden raggar hårt för att slippa sova ensam och för att ha någon att skaffa ytterligare en "älskling" som hon senare skaffar ytterligare ett "kärleksbarn" med. Som hon sen får sitta på kurator, rektor och bupsamtal med för att familjesituationen är så skruvad.

Flicka som är så missnöjd med sig själv och jagar kilon och kärlek. Har inga egna egentliga mål utan driver en stark kampanj i att jag är lycklig med mig själv och jag är stark och svänger sedan 180 grader för att bli låg och gör ett krampartat försök till att bli djup.

En kvinna i medelåldern som bestämt sig för att gå sin egen väg och i det gör stor skandal.

Flicka som är uppvuxen i familjelycka och idyll - gör revolt och går ur garderoben.

En ensam man som förföljer kvinnor och tror att han är Guds gåva till kvinnan för att han förmodligen en gång på -70 talet såg hyffsat bra ut.

En lärare på skolan som är alkoholiserad och dricker whiskey i smyg - tror han.

Flicka som jagar konstant det bästa bytet och vill vara den som är DEN - svänger med älskar och för evigt till partner och vänner. När det sedan blir "vardag" eller ställs på sin spets så är evigt inte längre än ett par månader....

Ett par som egentligen är de som "blev över" och i det fann de varandra. Ingen av dem är totalt sann, man lever en illusion.

En borskämd kille som egentligen letar efter mammas och pappas kärlek och i det gör allt för att synas, blir kriminell, låter, slåss och härjar men aldrig får det han vill - en kram.

En liten tjej som håller hårt i en bild som försvann för många år sedan men vägrar släppa den för då kanske man måste ta ansvar och bli vuxen. Letar efter någon utväg till att få någon annan att göra det åt henne.

En medelålders kvinna lever ensam med ett hyde av barn och gör allt för att reparera sin stulna ungdom och är "hip" och "inne" på facebook med egobilder ´a la fjortis och kommentarer som "älskling" och "fett" lite varstans till dotterns vänner.

En ung flicka som verkligen tar "drama Queen" till nya höjder. Gör allt för att bli en egen person och för att synas. Tar till alla grepp hon läst i verklighetsbaserade böcker och sett i drama filmer. Inte en diagnos är oanvänd.....

Detta skulle kunna vara vilken liten Svensk stad som helst - det skulle kunna vara som taget ur serien "Svenska Hjärtan". Det skulle kunna vara du - det skulle kunna vara jag.




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0