SD politiker

Tv4-nyheterna i morse:
En diskussion kring att Ylva Johansson har "bjudit in" SD politiker Sven-Olof Sällström på sitt kontor. Det blir en lång diskussion med en "kunnig" politisk journalist.

Journalisten sitter och nästan gnuggar händerna, underläppen krullar ihop sig lite och han ler lite hemlighetsfullt. Han och folket på tv-4 nyheterna vrider och vänder kring de faktum om det skett eller inte och VAD var det så som blev sagt därinne? Man pratr om "skandal" och får det att låta som om det är något riktigt stort i görningen.

Himmel? Vad är problemet? Snälla rara - varför är allt så jävla viktigt att skvallra om? Jag förstår inte grejen. Har han blivit inbjuden eller inte. Förmodligen stod de ett helt gäng i korridoren och när Ylva säger kom med här så tar SD killen det som en inbjudan JUST för att det sedan kan bli denna uppståndelese. Ingen som tänkt på att om det nu är så att SD får uppmärksamhet så blir deras "sak" så mycket mer omtalad och uppmärksammad för att de hela tiden får tid i etern. Lite skandlapolitik är ju av godo och om det dessutom nu är så att Ylva går ut med att NEJ NEJ NEJ - det har jag inte så blir det som om hon döljer något och då blir "stackars" SD igen utfrusna och illa behandlade.

I min värld är det så att det MÅSTE finna så mycket mer viktiga saker att diskutera i morgonprogrammet att en sådan här futtig - skvallerdetalj inte skulle kunna få en enda minut i etern över huvud taget! Det händer saker i världen och i Sverige som är värda att diskutera och ta ställning kring. Att ge politiska fjortisbeteende tid är inte bra. De som är motståndare till SD borde förstå att det här är ett mediatrick.

För all pubilcitet är bra publicitet - Ellerhur?


Kommentarer
Lovisa

Det är alltid så. Men jag börjar tro att de kanske är mig det är fel på - för alla andra kanske tycker att detta är relevant.

2011-04-16 @ 10:41:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0