Hur stabilt och självklart livet kan vara

Oj oj oj....... looooong time no see.
Det har hänt mycket utan att det egentligen hänt något speciellt. Det är bara intensivt.
Jag har massor att skriva egentligen men får inte till tiden för det riktigt. Nu blir det lite upraddat med ämnen och mest är uppradning för att jag själv ska komma ihåg vad jag ska ta tag i för ämnen....

Jag har tänkt kring det här med svälten och problemen vid Afrikas horn - vad kan man göra åt det - på riktigt?
Jag har funderat på vad som gör en bra ljudboksuppläsare - hur kan vissa ens få bli publicerade?
Jag har funderat kring chefer, kollegor, jobb och framtid - inte min egen speciellt utan mer i min närhet. En bra chef är fan inte givet.
Jag har irriterat mig på andras blogg och ständiga statusuppdateringar som är motsägelsefulla, pinsamma och lite sorgliga. Mest irriterat mig på mig själv som läser det.
Jag har värderat min plats och tillhörighet i vissa avseende och inser att det är svårt det här med sociala förhållanden.
Jag har förundrats över hur kär jag fortfarande är och hur stabilt och självklart livet kan vara.
Jag har insett att det är tungt att flytta och att det fan aldrig tar slut.
Jag har lyssnat på en bok som var tung att höra och som drog fram minnen och belyste tankar och känslor jag har och har haft. Svårt men lärorikt - nu ska jag bara klura ut vad jag gör med den insikten
Jag har med full kraft förstått att de flesta vill vara kända men det finns de platser man inte vill vara känd för att är man det vittnar det bara om misär och misslyckande.
Jag har noterat att folk som åker tåg är en intressant skara att betrakta.
Jag har saknat mina barn och tänker på dem så mycket samtidigt som jag imponeras av deras självständighet och framåtanda.

Ja det blir mycket att skriva om framöver, jag lär få ta semester......eller ägna en natt eller så. Men sen ska jag hålla tempot av skrivande uppe. Jag får nog skärpa mig - Ellerhur?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0