Julkänsla

I måndags när jag kom hem hade Lovisa fixat jul. Jättefint hade hon gjort med ljusslinga i trädet och på afarstun.
Inne hade hon fixat en julgran! Den är så himla fin, hon hade klätt den och fixat fint. Ute på farstun var det också en krans och hela vårt lilla hus är fullt av julskänsla! Jag blev otroligt glad och jag älskar verkligen den typen av överraskning.

Igår fyllde Linda år så vi firade henne, det blev en mycket god middag som Catharina gjort. Jag hann också lacka golvet en sväng och det blir en sväng ikväll också.


Just nu sitter jag och planerar för vårens lektioner. Ska bland annat titta på någon film, har du ett förslag på en bra rulle som säger något? Skriv här...
För övrigt blir det lite bok, en del grammatik, presentationsteknik, uttal och översättningar. Jag kommer också att göra något porträtt kring Dorothy Parker. Intressant kvinna tänker jag.


Om en stund ska jag åka till Nyköping för att träffa Sara, hon har julmiddag på skolan ikväll och på Ökna är det en BIG deal! Vi ska fixa fina kläder till henne. Kvällen blir hemma - jag vill äta gott och bara vara med Lovisa känner jag.

Vette fan vad det är med blogg.se för jag kan inte se hela min ruta när jag skriver så om det är mycket stavfel är det för att jag inte ser hela orden...... Trist. Ellerhur?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0