Ös med dans och massa skratt

Kom nyss hem. Det har varit en otroligt full dag - fast jag är nykter :)
Var med Sara på dagen och fixade lite olika saker, vi har haft väldigt trevligt. Hemma hos Sara var det nystädat och jättefint med massa ljus och verkligen fint. Katterna hade fått bada häromdagen och idag fick de en tunnel som de lekte i. Sedan åkte jag till Haninge för att träffa Catarina - vi satt och pratade och åkte sedan till ett lokalt ställe och lyssnade på ett band och åt mat. Catarinas kusin var där och jag träffade en hel del roliga människor. Det var ett klart intressant "studiebesök" och musiken var bra. Det blev ös med dans och massa skratt.

Sedan åkte jag till Södertälje och efter en snabb kaffe åkte jag och hämtade Andreas som behövde skjuts till Järna. Han är verkligen rolig den killen.

Nu sitter jag här och kan inte riktigt bestämma mig för att somna - men jag tror att jag ska lägga mig och läsa, jag har köpt en ny bok.
                                            

Den är hemsk men bra. Skriven på ett ganska känslolöst sätt som gör mig lite förbryllad jag vet inte om det är avsiktligt eller om det beror på att personen inte är speciellt vass med pennan. Det lär visa sig.

Imorgon ska jag äta med pappa och köra Sara som ska jobba på Katthemmet. Det är verkligen en plats som jag tror passar henne. Bra att göra volontärjobb när man är arbetslös och ung. Smart drag Sara.
Jag har också börjat betala räkningar idag och ska också storhandla och betala resten imorgon tror jag.

Det har varit en bra helg och de senaste dagarna har jag verkligen varit aktiv - allt för aktiv. Jag känner att jag behöver lite kvalitetstid, lite lugn. Jag ska ta ett par dagar till det nu.

Ikväll på vägen till Haninge så åkte jag en extra sväng och bara lyssnade på musik - det är verkligen skönt och man får tänka ordentligt. Och sjunga - jag sjöng i bilen för full hals. Ska jag vara helt ärlig så dansade jag lite i sätet också - jag brukar göra det. Man får vara glad att det var mörk så ingen såg mig - Ellerhur?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0