Jag luktar illa ur munnen

Fredag
Nu blir det en period av långa detaljrika inlägg.

Idag vaknade jag tidigt men låg kvar för att suga ur varenda sekund med Lovisa hemma....
Vi åt frukost och rasslade iväg - det var en resfebrig Lovisa som satte sig i bilen mot Arlanda. När vi hämtat Robert insåg vi att vi var tidiga men det gjorde inget.

När jag lämnat dem åkte jag mot Liljeholmen och väl framme fick jag ett sms om att nu så - första ölen! Jag skrattade högt för jag vet och kan se hur kul de har. Robert är en klart underhållande person och de två tillsammans är en höjdare.

På lunchen gick jag ner och köpte entrecôte med vitlökssmör, gör inget att jag luktar illa ur munnen ikväll.
Just nu sitter jag med en grupp som jobbar i word och excel.
Jag är röksugen som fan och funderar på hur i hela friden det ska gå att sluta röka nu som jag tänkt när Lovisa är borta. ......hm...

Eleverna ber inte så mycket om hjälp nu efter lunch - gissar att det beror på andedräkten. (skönt för dig Lovisa att slippa den ikväll). När jag slutar så ska jag eventuellt hjälpa min bror med bilen - inte heller där har det någon roll hur jag luktar......eller jo det är nästan bra att lukta illa kanske. Nu pratade en rysk elev med mig och sorry att jag inte släpper ämnet men skojja inte med mig. Hon luktar värre än jag ur munnen........
Nu ska jag sluta tjata om min odör i munhålan......men faktum är att jag själv tycker att det är rätt jobbigt. (äcklad av sig själv........way to go???)


Snart är dagen slut - jobbdagen då. Det blir lugnt hemma ikväll. Jag ska titta på tv, blogga och ja - inte fan vet jag. Jag ska dricka lite bubbel som är kvar från igår också - jag ska skåla för mig själv tror jag. Det är inget man gör speciellt ofta - Ellerhur?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0