Creating mode...

Jag sitter och förbereder en födelsedag.

Jag är i creatingmode.... det blir jag bäst med rödvin.  Det blir bra det här. Jag spelar musik och funderar på tider som varit. Nu kom den där låten som gör att jag kan skriva så bra. Lars Winnerbäck - Söndermarken heter den.
För en stund sedan var det en annan låt - den är underbar men ibland ger den mig känslor jag inte orkar. Ibland kan jag inte bortse från orden och då ger den mig bara skit - så idag fick den vara. Man kan ju faktiskt välja.

Det blir bra det här- jag är nöjd och tror att föremålet för mina ansträngningar blir nöjd.
Har köpt en bra present som jag tror på. Jag får till det som jag vill ha det och jag känner att idag, ikväll skulle jag också kunna skriva - skriva den där boken som jag har i mig. Jag har inte riktigt tiden men den kommer. En dag tar jag ett sådant här tillfälle i flykten och skriver.

Det blir bra det här. Jag har koll. Orden virvlar och rasar i mig just nu och samtidigt ser jag på klockan och inser att inte idag. Jag ska laga middag strax. Jag ska bara planera det sista nu. Det blir bra det här.
Jag inser också att de andra som är inblandade i födelsedagen tycker att jag är rätt bäng och förmodligen verkar jag helt förvirrad men det gör inget för det sa jag väl? Det blir bra det här.........

Det blir det alltid med musik tända ljus och rödvin.

Det blir bra det här - men det sa jag ju - ja va fan - jag har druckit rödvin - jag får upprepa mig........


Kommentarer
DD

Klart det blir bra med rödvin och levande ljus. Kreativt och mysigt.

2011-01-06 @ 23:09:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0