Vilken idiot

Har kollat tv idag/kväll. Kollade 101 sätt att åka ur en gameshow. Riktigt kul.
Just nu är det Ballar av stål, också faktiskt kul. Däremot reklam på kanal 5 nu - man gör reklam för en datingservice där man uppmanar till otrohet.

Nej då man behöver inte gå igång och bli kvinnosakskvinna, man behöver inte alls bli förbannad eller indignerad. Man kan le lite grann (osäkert) och tycka att va fan - inget att hänga upp sig på. MAN KAN SITTA DÄR OCH LITE MANLIGT SMEKA SIG ÖVER ÖLSTINN MAGE OCH TYCKA ATT DET ÄR VÄL UPP TILL VAR OCH EN?  

MEN för i helvete!! Att inte tycka - att inte ta ställning. Det är ju bara att bevisa vilken idiot man är och faktiskt vilken helt passiv medelsvensson med halvtaskigt intellekt man är.

Jag blir helt vansinnig. Faktiskt. Tänker man efter, gör lite research så inser man vilket skit det är och hur vansinnigt det är, och det är faktiskt viktigt att ta ställning. För det är inte okej av Kanal 5 som bara är kåta på pengar utan någon som helst eftertanke. Sex säljer - absolut.

Det är faktiskt inte okej att tjäna pengar på vad som helst - Ellerhur?


Kommentarer
Anonym

Jag trodde att VictoriaMilan skulle vara huvudsponsor för BigBrother ;) HA. HA. Okej nej det var inte ens kul. Förlåt. Puss / Lovisa.

2011-03-08 @ 10:20:23


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0