Ser mer dum ut än mannen med pirran

När jag åkte till jobbet idag behövde jag tanka och sedan fylla luft i mina däck. Efter fullbordad tankning åker jag fram till serviceplatsen. Där står en man och håller på att flylla luft i en pirra. Han stökar och fixar och så säger han: Vad är det med den här då? Det visar sig att han inte får in någon luft i däcket. När jag tittar så frågar jag om däcket är tomt helt? Jo säger han och känner på däcket på pirran. Då säger jag att du måste ju visa maskinen så att säga att däcket är tomt annars kan den inte känna något lufttryck. Då står han helt handfallen och stirrar. Nu har ju inte jag världens tid på morgonen så jag kliver (lite lätt irriterat) fram och löser problemet. Samtidigt kommer hans son eller kollega och ser mer dum ut än mannen med pirran. Bägge tittar på mig och när däcket är fullt så säger han. Det ska vara en tjej till det här.......han ser lite skamsen ut. Jag säger: Ja det ska visst det, Godmorgon!!! Det är inte bara att gå upp man ska vakna också.

Mannen tackar för hjälpen och åker skamsen därifrån.

Jag bara flinar för det känns så jävla skönt.

Inte så bra statt på dagen för honom - men för mig! Riktigt nice - Ellerhur?


Kommentarer
Sofia

Jätte fin blogg=)Kolla gärna in min blogg och kommentera gärna och få chanden att bli dagens/veckans blogg:) Vill man bli det så får man skriva " jag vill va med"Ha en bra dag:)

2011-05-11 @ 09:37:24
URL: http://soffiia.myshowroom.se
Sandra

Heej! fin blogg följa varandra på blogglovin eller ett länk byte??Eller va med i Dagens blogg; http://minitjej.blogg.se/2011/may/dagens-blogg3.html

2011-05-11 @ 14:18:10
URL: http://minitjej.blogg.se/
DD

Pirran???????????

2011-05-11 @ 17:13:05
Linnea

fin blogg!♥

allt bra? :)

2011-05-11 @ 20:56:44
URL: http://liinneaaz.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0