TADA!!!!

Dagen blev väldigt lyckad.

Åkte till jobbet och hade LC med mig, kl 9 var det dags för ett studiebesök från Af deltagare och det gick bra. N och jag kompar varandra väldigt bra i sådana här lägen. AG är tuff men riktigt bra. Hur som efter det så åkte jag och LC till Mekonomen och hämtade Catarinas bil, det var en tvåa släckt, nämnligen ett bromsrör som gått sönder. Nu var det så att det var två "tvåor" till, det var dragkroken som är löstagbar och ska "klicka" på när man sätter dit den och det var bägge skytlbelysningslamporna bak som inte fungerade.

När jag lämnade in bilen så sa jag till killen på verkstaden att han bara skulle fixa bromsarna för att jag kan själv byta lampor och smörja upp kroken. Killen tittade på mig och sa att: Jo, men det är inte så lätt. Då sa jag att men det är ju inte raketforskning så jo det fixar jag. Då sa han: Nja, du vet att ofta är det hela insatsen som är paj när det är skyltbelysningen och det där finns inte som piratdel utan det där får man beställa från Audi och kroken, det brukar vara hela mekaniken som är trasig så att det där går inte bara att smörja upp.
Okej sa jag men vet du, jag fixar det, hur jävla svårt kan det vara? Han var inte nöjd - hela hans uppbröstade manlighet insvept i en svart mekaroverall försökte visa sin auktoritet och få mig på andra tankar - det gick så där. (det gör sällan det)

Idag var det då dags att hämta Audin, svärmors Audi. Betalade för bromsar 1271 kronor. Åkte till macken och köpte lampor 22 kr st och 5-56 71 kr (tror jag det var). Gick lös på kroken med sprayen och bytte sedan lampor.
TADA!!!!! Lamporna funkade! Bände och vred på kroken och mekaniken. TADA!!!! Klick sa det precis som det skulle. En kvarts jobb och där satt den.

Åkte över vägen och ombesiktigade bilen.
Inte kärnfysik precis - Ellerhur?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0