Fira med bubbel

Jag är lite av en craving eller alla fall vanemänniska. Jag vaknar på natten och är törstig. Förr var det mjölk som var tvunget i ett stort glas innan jag kunde somna om. Det gick sedan över till att bli vatten, nattvattrn kallades det hemma, nu på senare tid är det kolsyrat vatten. Detta som faktiskt blivit en vana har spridit sig över dagen och jag kan få fullständigt begär efter det. Med eller utan smak, måste ha. 

I natt ingen skillnad, vaknar. Går och pudrar näsan och sedan detta vatten. I mängder! Jag får nog i mig lätt en liter om natten. Säkert någon brist jag har. (hjärnbrist?) Just i natt kom jag analysera mig själv. Har analyserat sönder allt annat så kvarstår gör nu mina egna besynnerligheter, det jag kom på är att det är som en ritual. 
När jag kommer upp kollar jag telefon, invant fall barnen behöver mig. (kommer jag någonsin sluta oroa mig över dem?), rättar till mitt halsband som absolut inte får hänga bakåt då kan jag inte andas tror jag och det är ganska tungt nu med nya brickan att jag lite ser ut som någon välkänd rappare, dricker määäängder och klär sedan av mig om jag blivit varm (typ jämt) och lägger mig igen. På mage. Med en kudde som är tunn under huvudet och en annan snett under magen så att jag ligger i framstupa sidoläge. Sedan ett ben in under täcket i andra sängen för att det är svalt och så gungar jag lite. 
Då somnar jag så otroligt skönt igen. Oftast även om nattsömnen nuförtiden inte är vad den var. 

När jag tänkte på det insåg jag att jag måste vara lite vriden och tänk om någon såg mig. :-)

Ritualerna fortsätter på morgonen och även då efter gröt eller fil, vatten. Och ja, i mängder. 
Efter jobbet har jag nu i kylan utverkat nya och fler tokerier. Hänger upp mina pyjamasbyxor på elementet när jag kommer hem och duntofflor. Tänder ljus, lagar mat. Sätter på varma byxor och äter framför tv:n. Och jajjemen.  Dricker vatten. 

På jobbet idag var det mycket och jag är trött, just nu är det energislukande på jobbet. Med gruppen går det synnerligt bra och jag försöker luta mig mot det. 
När jag kom hem lagade jag två rätter så jag har färdigt i veckan. Nu med kaffe i soffan och har lyssnat klart på ljudbok av Åsa Larsson. Jättebra, "till offer åt molok". Hon läser själv med norrländsk stämma. Lite lugnande och skön. 

Nu ska jag ta fram papper och skriva lite stolpar till mötet jag har på onsdag och så måste jag kolla mail. 

Jag ska dricka bubbelvatten också, med smak. För idag firar jag, jag har ju namnsdag. :-) 
Kommentarer
Åsa

Grattis ❤️

2013-12-09 @ 22:17:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0