Sex droger och Rock-n-roll

Hörde just på radio att efter EU-valet var det svårt för valmottagarna att försluta plastpåsarna som valsedlarna fraktades i. Nu, tre månader senare har man gjort en manual med instruktioner i hur man försluter påsarna korrekt. 
I min mening, liiite skrämmande nivå på personerna som är valmottagare. 
Å andra sidan gick ju RFSL ut i veckan med en instruktion om hur man köper sex säkert. För er med valmottagar iq, det är olagligt att köpa sex. De informerade om att det är olagligt men också att man ska använda kondom och försäkra sig att säljaren vill sälja sex. 
Polisen kritiserade detta och instruktionen togs bort. Någon uttryckte att det i sig inte kommer få folk att sluta köpa sex. 
Jag tycker manualer och instruktioner är bra. Polisen borde gå ut med instruktioner om hur man köper knark säkert så att man får "bra" knark,  hur man begår rån säkert så att man inte skadar andra utan bara får tag i pengarna, och begår mord, det är ju bara att försäkra sig om att personen vill dö och att man har skyddskläder så man inte riskerar ev smitta om dem man tar av daga nu bär på något. 

Kanon tycker jag.... Eller så försöker vi alla leva på ett gott sätt med goda avsikter och försöker tänka själv utan att ha manualer till det mest uppenbara. 
JA!!! Det kommer alltid att finnas idioter som inte fattar och som väljer att göra tvärtom - jag bara fattar inte varför de är normen nuförtiden. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0